Köszöntjük webáruházunkban!
Regisztráció   ::   Bejelentkezés   ::   Kosár tartalma   ::   Megrendelés
Adatkezelési tájékoztató   |   Rendelési feltételek   |   Akciók   |   Jó Tudni   |   Hogyan válasszak?   |   Elérhetőségek   |   Árlista
Kereső
Kifejezés:
Termék kategóriák
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Partnerünk

 

RIO® IPL 8000 Szőrtelenítő Készülék™ (IPL SZŐRTELENÍTÉS):

RIO® IPL 8000 Szőrtelenítő Készülék™

Modernebb és biztonságosabb technológia, melyhez nem kell lámpákat venni!

Ár: 107 874 Ft + ÁFA (137 000 Ft)
Akciós ár: 77 953 Ft + ÁFA (99 000 Ft)
Az akció időtartama: 2014.03.25. - 2014.04.30.
db
 Kosárba helyezés
Felvitel a kedvencek közé »
Hozzáadás az összehasonlításhoz »
Összehasonlító táblázat »
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap (raktárról azonnal átvehető a bemutatóteremben)
További információk a termékről:

RIO® IPL 8000 Szőrtelenítő Készülék™

 

 

10 000 garantált, maximum 40 000 villanás!

Most otthonában élvezheti a tartós szőrtelenítés előnyeit, megspórolva a rendszeres kozmetikai kezelések költségeit! Akár 78%-os szőrzetcsökkenés 16 hét alatt!

 

Termékjellemzők:

-78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
-6-7 évre tartós szőrtelenséget biztosít
-arcon alkalmazható
-férfiak számára is alkalmas
-5 állítható intenzitásfokozat

 

 

 

A készüléket,  az Egyesült Királyságban fejlesztették és a gyártották. A kezelés gyors és könnyű, ráadásul az otthon kényelmében elvégezhető.

 

 

Jellemzők és előnyök

Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a modern villanófényes  eljárást alkalmazza.  A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.

 

Nagy, 35mm X 14mm-es kezelőfelületével akár 180 szőrszálat tud kezelni percek alatt.

 

 

A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! Több mint 10 000 villanásra (minimum 10 000, maximum 40 000) elegendő feje az egész test végleges és teljes szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Ha pedig az égő mégis cserére szorul, ezt könnyen megteheti, hiszen új égők rendelkezésre állnak.

A DVD és  a használati utasítás  lépésről lépésre elmagyaráz mindent, hogy IPL-es szőrtelenítő készülékéből már az első alkalomtól a maximumot hozhassa ki!

 

 

 

Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. A készülék arcon is alkalmazható.

Kíváncsi, mi az a 10 indok, ami miatt érdemes otthonra IPL szőrtelenítőt venni? Olvassa el ITT!

GY.I.K.

 

Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?

Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL- es szőrtelenítő használatára?

Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.

Mely területeket kezelhetek?

A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék:  lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!

Milyen érzés a használata?

A legtöbb ember melegedést érez a bőrön. Enyhe, napégéshez hasonló  irritációt tapasztalhat, ha túl magas fokozaton használja a készüléket, vagy nem borotválta le előtte a területet. Férfiak a kezelés alatt több kényelmetlenséget éreznek, mivel az ő szőrük erősebb és vastagabb, mint a nőké, ám ez az érzés hamar elmúlik.

Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?

Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

Mi mutatkozik a bőrömön a kezelés után?

Általában nem jelentkezik érzékelhető változás. Halvány pír feltűnhet a kezelés területén, de ez normális esetben 24 órán belül elmúlik. A szőr környékén előfordulhat pirosodás, ez is teljesen normális. Ha bármely területen a pirosodás 24 óra után is megmarad, az azt jelenti, hogy túl erős kezelést választott.

Mit kell kerülni a kezelés után?

Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?

Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!

Van valamilyen kezelés utáni rutin, melyet követnem kell?

Ha szeretné, kenje be parfümmentes testápolóval a kezelt területet, vagy nyugtassa a bőrt jéggel, vizes törölközővel. A jeget soha ne helyezze közvetlenül a bőrére! A kezelés utáni 24 órában nem ajánljuk szappan használatát a kezelt területen! 3 napig ügyeljen, hogy nagyon tisztán tartsa a kezelt területet! A hónalj esetében 2-3 napig ne használjon izzadás gátlót! 48 óráig kerülje a napozást!

 

Hány kezelésre lesz szükségem?

Az IPL-es szőrtelenítő kezelésnél látható eredményhez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 6 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Van, akinek kevesebb kezelés szükséges, van akinek több. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?

Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

 

Mi a különbség az IPL technológia és a lézer között?

Az IPL-es készülékek sokkal nagyobb felületet fednek le, mint a lézeres készülékek, így a kezelés sokkal gyorsabb. A másik nagy különbség a hullámhossz. Míg a lézeres készülékek egy speciális hullámhosszon világítanak, addig az IPL-es készülékek széles spektrumú hullámhosszokat alkalmaznak.

Milyen nagy a kezelési terület?

35mm X 14mm.

Hány villanásra elegendő a lámpafej?

10 000 villanásra minimum és 40 000 villanásra maximum, mely a kezelési beállításoktól függ, s mely egy személy teljes és végleges szőrtelenítéséhez elegendő (egy kezelés kb 600 villanás).

Miért fontos a kezelés előtti borotválás?

Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

 

Milyen bőrtípusokon és szőrtípusokon alkalmazhatom a készüléket?

Az IPL kezelés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanintartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható , továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.

 

Hogyan és mikor látom az eredményeket?

A kezelt területen a kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ezen kívül egyéb változást nem láthatunk. A szőrszálak egy része a kezelést követő 2-3 hét múlva hullik ki. Már az első kezelés alkalmával is látható a ritkulás, azonban 6 hónapon át tartó rendszeres kezeléssorozat szükséges a megfelelő eredmények eléréséhez. A kezeléssorozat megszakítása (pl. nyáron, napozások alkalmával) nem befolyásolja a kezelés eredményét, csupán késlelteti a kezeléssorozat végét. A kezeléseket 2-3 hetente javasolt elvégezni. Az általános teszteredmények szerint 16 hetes használat után már akár 78%-os szőrzetcsökkenés is elérhető.

 

Milyen biztonsági beállításokat tartalmaz a gép?

A legfőbb biztonsági beállítás a kezelés erőssége, melyet csak kezelésenként lehet egy szinttel növelni, az egyes szintről kiindulva. Ez csökkenti annak a kockázatát, hogy túl magas szinttel kezelje a bőrét. A kezelés erősségét addig tudja csökkenteni, amíg szükséges. Más biztonsági jellemzők:

 

 • kulcszár

 • biztonsági kód

 • bőrérzékelők, melyek biztosítják, hogy a gép csak akkor lépjen működésbe, ha a bőrön van a kezelő fej

 • világos narancs fény, mely biztosítja, hogy ne működjön a gép, ha a szembe világíthat

 • UV szűrő a fejben

 • túlmelegedés érzékelő.

 

  Vannak mellékhatások?

  Mint minden fényenergiával működő készülék, okozhat enyhe pirosodást, valamint foltokban bőrvilágosodást, de ezek a hatások normális esetben 24 órán belül eltűnnek.

  Van garancia a termékre?

  Persze, a Rio® minden elektronikai termékére 2 év garancia vonatkozik. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia a garancia a kiemelkedő minőségre.

  Hol vehetek csereégőt a készülékbe, ha többen használjuk a készüléket és így kiég?

  A csereégőt, ugyan úgy mint a készüléket, interneten rendelheti meg tőlünk, 35 000 Ft-os áron.

  Milyen fényskála tartományban működik a gép és mekkora energiával?

  A Rio IPL 8000 az 560-1100nm fényskála tartományban működik, és 6,5 J energiát ad le villanásonként.

   

  A csomag tartalma:

  • Rio IPL 8000 készülék
  • Használati utasítás
  • Angol nyelvű DVD
  • Adapter

  2 év cseregarancia

  Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság

   

   

   

   

   

   

   

   

  10 indok, amiért érdemes otthoni szőrtelenítő készüléket venni: ITT

   

   

   

  Kapcsolódó termékek:
  Eddigi kérdések/vélemények a termékkel kapcsolatban:
  137. zsolt: (2014.01.09. 19:04)
  Üdv!

  Férfiak is használhatnak ilyen gépet? Normál bőr, fekete és erős szőrzet.

  Gondolkodom RIO IPL 8000, RIO IPL PRO és Remington IPL 500 között. Melyiket javasolják?

  Az is jó, ha csak elvékonyítja a szőrt. A már vékonyabban kinőtt szőr kezelés abbahagyása után vissza vastagodik?

  Hogy lehet az, hogy valakinek a gyengébb Remington IPL 5000 jobban bevált, mint az erősebb, drágább RIO IPL 8000?

  Ha 5-ös erősségen használom a gépet akkor is egy villanásnak számít vagy akkor 5 villanással számoljak egy gombnyomásra?

  Válaszukat előre köszönöm!
  136. Eszti - Minden, ami nő: (2014.01.03. 12:49)
  Kedves Andrea!

  Szeretném felhívni a figyelmét, hogy csak azok számára tudunk csereégőt biztosítani, akik tőlünk vásárolták a készüléket. Amennyiben tőlünk vette, íme a link: http://www.mindenamino.hu/termek/rio_ipl_8000_es_pro_lampafej.html
  Megértését köszönjük!
  135. Andrea: (2014.01.03. 11:35)
  Szeretnék rendelni Rio IPL8000-es szőrtelenítő készülékhez csereégőt. Kérhetnék pontos linket a termék megrendeléséhez? előre is köszönöm :)
  134. Flóra Minden ami nő: (2013.12.19. 11:30)
  Kedves Mária!

  Amennyiben a gyors növekedés nem hormon problémából ered, a kezelés teljes mértékig hatásos. Hormon probléma esetén a kezeléssel elért eredmények tartóssága kevésbé garantált.
  133. Maria: (2013.12.19. 11:04)
  Az én szőrőm kb 2x, 3x gyorsabban nől az átlagosnál. Igy is lehet hatékony a kezelés? Előre is köszönöm
  132. Flóra Minden ami nő: (2013.11.25. 10:37)
  Kedves Sara!

  Bikini és intim területen is nyugodtan használható a készülék.
  131. sarai: (2013.11.22. 20:06)
  Lehet hasznalni intim teruleten is az IPLRio lampat vagy nem ajanlott?
  130. Kata: (2013.08.25. 13:56)
  Tünde! Én már lassan 2 éve használom a gépet. Mondhatom, hogy "utolsó reményként" vettem meg, nem hittem a fény erejében, hogy ennyire egyszerű megoldás segít eltüntetni a sok-sok nem kívánt szőrszálat... pedig I G E N!!!! Elmondhatom, hogy minden testrészemen csökken rendesen a szőrmennyiség, az arcomon már szinte alig van pár szál. Igaz 2 év kitartó munkája / ideje van benne, de a lényeg, hogy tényleg segít! A RIO-nak köszönhetem, hogy boldoggá tette az életem, és idén 18 év után újra levetkőzhettem, és bikiniben (büszkén, szőr nélkül) mehettem a standra, mint más normális nő!!!!!!!!! :)
  129. Tünde: (2013.07.26. 13:40)
  Nagyon érdekelne olyan vélemény, hogy tényleg hatékony-e a készülék természetesen itt nem az Admin válaszát várom. Mert én is voltam olyan helyen ahol állítólag nagy teljesítményű géppel dolgoztak mégsem volt meg a várt hatás.
  128. Admin: (2013.07.08. 09:06)
  Kedves Viki!

  A technológia azon szőrszál-bőr kombinációnál a leghatékonyabb, melynél nagyobb a kontraszt. Tehát világos bőrszín és sötét szőrszín az ideális. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a fekete szőrszálakon lesz hatékony a kezelés, középbarnán is jól működik. Célszerű eljönni bemutató termünkbe, és tesztelni a készülékeket, mielőtt vásárolna, hogy megtudja valóban hatékony-e Önnél a kezelés!
  127. Viki: (2013.07.05. 23:01)
  A készüléket csak sötét szőrre lehet használni? Pl. fekete vagy kévébarna?
  126. Admin: (2013.01.28. 09:44)
  Kedves Balázs!

  A 6.5 Joule elég amennyiben megfelelő a bőr illetve szőrszín. Nagy kozmetikai gépek magasabb Joule számmal bírnak, így igaz. Azonban a nagy gépeknél sem alkalmaznak feltétlenül 35-40Joule-t, illetve azok a kezelések is csak akkor hatásosak, amennyiben a felhasználó személyzet jól tudja használni. Az, hogy az otthoni gépek kisebb Joule számmal kezelnek, nem jelenti azt, hogy nem hatásos, csupán a kezelési idő lesz hosszabb.
  125. Balázs: (2013.01.23. 22:26)
  A 6,5 Joule energia vajon elég? Én 35-40 Joule energiájú lézerre jártam és sajnos nem sokat ért a 4 kezelés, pedig igen fehér bőrű vagyok.
  124. Admin: (2013.01.23. 18:51)
  Kedves Sándor,

  bármelyik gép megfelelő lehet, amelyik minimum 10 000 villanással bír (egy hát kezelése nagyjából 500 villanás, férfiaknak pedig 12 kezeléssel érdemesebb számolni, illetve több és sűrűbb fenntartó kezelésekkel. A Rio IPL gépekhez elegendő csak lámpát venni a cseréhez. Arra kell figyelni, hogy lehessen lámpát venni és cserélni, az utókezelések miatt. A 8000-nél erősebb a Rio IPL Pro, férfiaknak érdemesebb erősebb gépet választani.
  123. sándor: (2013.01.22. 20:51)
  teljes hát szőrtelenítése miatt szeretnék készüléket vásárolni,kérném segítsenek melyik gépet érdemes megvenni.ha lejár10000 a villanásszám elég csak lámpát cserélni vagy szükséges gépet is?Köszönöm segítségüket
  122. Admin: (2013.01.02. 13:54)
  Kedves Cinkobiloba!

  A két comb kezeléséhez elegendő a készülékhez tartozó izzó villanásszáma. 10 000 villanás bőven elég a két comb tartós szőrtelenítésére, nem szükséges izzócsere.
  121. Admin: (2013.01.02. 13:53)
  Kedves Renáta!

  Ezek a készülékek alapvetően szőrtelenítő szűrők vannak beépítve. Így nem alkalmasak ezeknek a problémáknak a kezelésére. A Luminic IPL szőrtelenítő és bőrrejuvenációs készülék két kezelőfejjel rendelkezik egy a szőrtelenítésre egy pedig a bőrrejuvenációra. Ez a készülék szebbé teszi a bőrt, jó hatással lehet a pigmentfoltokra, illetve a seprűvénákra.
  120. Renáta: (2012.12.27. 20:21)
  Szeretnék érdeklődni, hogy ez az IPL készülék vagy bármelyik másik alkalmas pigmentfolt kezelésre, vagy seprűvéna eltávolításra?
  Üdv Renáta
  119. cinkobiloba: (2012.12.27. 13:07)
  üdvözlöm!
  a combjaimat szeretném szőrteleníteni. ehhez a művelethez hány égő ajánlott? mivel ez a terület jelentősen nagyobb mint a hónalj, vagy az arc, alkar... és úgy olvastam az égő cseréje 35.000 Ft-ba kerül. köszönöm válaszát!
  118. Renáta: (2012.12.26. 19:39)
  Szeretnék érdeklődni hogy ez és bármely másik IPL készülék alkalmas pigmentfolt halványításra, és seprűvéna kezelésre?
  Üdvözlettel Renáta
  117. Admin: (2012.12.08. 10:18)
  Kedves Roland!

  A villanásokat manuális módon lehet irányítani. Egy gombnyomás-egy villanás, tehát teljes mértékben Ön uralja azt, hogy két villanás között mennyi idő teljen el. A Rio IPL PRO készüléket ajánlanám, mivel a Rio gépek közül ez dolgozik a legnagyobb (8,7 J/cm2 ) energiával. A Rio IPL 8000 és Forever Free 6,5 J/cm2 energiával működik. Mindhárom készülékben azonos a villanásszám: 10 000.
  116. Roland: (2012.12.07. 14:51)
  Üdvözlöm!

  A kérdésem a következő: két villanás között mennyi idő telik el. A hátamat szeretném kezelni vele, és ugyebár ez elég nagy felület, főleg, hogy 190cm és 110kg vagyok. Illetve melyik gép lenne a legoptimálisabb erre a célra!

  Válaszát előre is köszönöm!
  115. Lévai Szilveszter: (2012.12.06. 08:15)
  Üdv. Érdeklődnék a sok berendezés közül melyiket érdemes megvenni?
  Ezek a gépek a kozmetikákban használtakkal szemben csak nagyon-nagyon a töredékébe
  kerülnek.
  Azok a gépek 5-6.000.000-ba kerülnek. Vajon miért van a horribilis árkülönbség?
  Kérem vásárlási döntésem előtt nyugtasson meg, hogy ezek az olcsó berendezések is ugyan olyan hatásúak mint a drága gépek.
  köszönettel: Lévai Szilveszter
  114. Admin: (2012.11.21. 10:52)
  Kedves Mariann!

  Az arc-és szeméremszőrzet a legerőteljesebb, ugyanakkor a bőrfelszín kezelése nehezebb, mint például a lábak esetében. A Philips Lumea vezeték nélküli gépünket javasoljuk első sorban, a könnyen felfektethető kezelőfej és a kezelés megfelelő erőssége miatt, mind az arcra, mind az intim területekre. Illetve jó döntés bármely Rio gép (IPL8000, Pro, Forever Free).
  Amennyiben a nyálkahártya rész megfelelően le van fedve az intim terület szőrteleníthető. Egyszerű akár gyógyszertárban is kapható eszköz fertőtlenítővel lehet a gépfejet is fertőtleníteni. A Rio gépek esetében van lehetőség pótfej rendelésre, a Philips Lumea feje nem cserélhető.
  Bármely egyéb kérdés esetén írjon bátran, reméljük segítettünk!
  113. mariann: (2012.11.20. 19:32)
  Üdv!Érdeklődnék hogy intim területre(szeméremajkak külső felére és hátsó szeméremrészre ha a nyálkahártya védve van akkor használható-e ?
  Illetve melyik gép ajánlható erre?És még férjem arcára is használnánk esetleg.Van -e erre valami gépfertőtlenítési mód is vagy ekkor pótfej lehetőség van-e?Illetve erre a két dologra melyik géptípus lenne a legjobb?
  112. panka: (2012.08.07. 23:47)
  Mivel professzionális használatra szánt gépeket is árulnak, nem volt nehéz ezek között is tájékozódni kicsit. Az lenne a kérdésem, hogy amíg egy profi gép max. 50 J/cm2 energiával dolgozik, a rio8000 pedig 6,5 J/cm2 energiát tud csak leadni, hogyan lehetséges, hogy ugyanolyan hatékony? Ha pedig ennyi energia is elég, akkor a profi gépek miért adnak le többet? Hiszen az csak a sérülésveszélyt fokozza. Őszintén szólva a rio8000-et megengedhetem magamnak, a sokszor annyiba kerülő kozmetikai szalonos IPL-kezelést nem, de tartok attól, hogy ezzel a géppel nem lehet ugyanazt az eredményt elérni, és ebben az esetben elég sok pénzt dobnék ki az ablakon.
  Előre is köszönöm válaszát!
  111. Admin: (2012.07.19. 11:07)
  Kedves Szabó M.!

  Nincs szükség szemüveg viselésére kezelés közben, a gép biztonsági funkcióinak köszönhetően nem villan ha nincs teljes kontaktusban a bőrrel. A villanásokba nem kell belenézni, le is lehet hunyni a szemet, de alapvetően nem szükséges hozzá szemvédelem.
  A kezelésekhez nem kell ultrahang zselét használni, leborotvált tiszta bőrfelületre lehet villantani.
  110. Szabó M.: (2012.07.17. 13:16)
  Szeretnék érdeklődni, hogy szemüveg viselése kezelés közben (arcon gondolom mindenképp), illetve ultrahang zselé használata szükséges-e?
  109. Admin: (2012.07.12. 12:25)
  Kedves Andrea!

  Sajnos azokra nem alkalmas, ez a gép szőrtelenít csak.
  108. Bakosné Fehérvári Andrea: (2012.07.12. 10:56)
  Szeretnék érdeklődni,hogy májfoltra és seprűvénákra is hatásos a gép?Lábamon van egy pár seprűvéna és ezért érdekelne,hogy eltüntethető vele?Köszönöm előre is válaszukat Andi
  107. Admin: (2012.07.10. 19:40)
  Kedves Nagyné!

  A visszereket ki kell kerülni kezelés közben, érdemes fehér gézzel, vagy ragtapasszal lefedni, így véletlen sem megy rá az IPL fény.

  Kedves Mesi!

  A készülék használható intim területeken is, ám a belső, nyálkahártyás területek már könnyen lehetnek érzékenyek és a kezelés nagyobb fájdalommal járhat.
  106. Mesi: (2012.07.09. 14:31)
  Azt szeretném megtudni, hogy intim területen használható-e?
  105. nagyné: (2012.07.07. 14:36)
  Szeretném kérdezni,hogy viszeres lábat lehet-e ezzel a géppel szörteleníteni? Válaszát előre köszönöm.
  104. Admin: (2012.06.25. 12:27)
  Kedves Eszter!

  A Rio IPL gépet lehet használni, de a hegeket ki kell vele kerülni. Érdemes letakarni fehér gézzel kezelés közben, hogy véletlen se villantson rá az ember.
  103. Admin: (2012.06.25. 12:01)
  Kedves Vera!

  Várhatóan augusztus végén érkezik!
  102. A.Vera: (2012.06.14. 15:40)
  Szeretném megkérdezni,hogy várhatóan mikor lesz rendelhető a Rio IPL PRO készüléke Önöknél?
  Április 10-ei válaszukban azt írták 1-2 hónap.Azóta tudnak pontosabbat?
  Előre is köszönöm!
  100. Eszter: (2012.06.09. 16:28)
  Szeretném megvenni a gépet, de előtte szeretném megkérdezni, hogy ezt a készüléket akkor is lehet-e használni, ha van pár hipertrófiás hegem, amik a bőrből kb. 1 mm-re emelkednek ki. Ezek nagy sérülésből keletkeztek (pl. műtéti heg). Horzsolás, sima sérülés után a bőröm normálisan gyógyul. Válaszát előre is köszönöm.
  99. Admin: (2012.05.17. 20:07)
  Kedves Gabi!

  Amennyiben a szőrszálak nem a mellbimbón vannak, valamint nincsenek annyira közel a mellbimbóhoz, hogy a fény arra is villanna, akkor lehet kezelni. Arra azonban nagyon kell vigyázni, hogy a mellbimbóra ne villantson, mert a sötétebb szín miatt könnyen megsérülhet.
  Érdemes fehér gézdarabbal lefedni, hogy véletlen se villantson rá az ember.
  98. Gabi: (2012.05.12. 19:43)
  Udvozletem!
  Erdeklodnin szeretnek, hogy a mellbimbo koruli szorszalak eltuntetésére is alkalmas-e a készulék? Válaszát elore is koszonom. Tisztelettel: Gabi.
  97. Soós Éva: (2012.05.08. 15:02)
  Lesz vmikor ismét akció a Rio IPL8ooo készülékre? Jó lenne egy kis árengedmény, könnyebben rávenném magamat a vásárlásra.
  Köszi a választ
  96. Viki: (2012.04.26. 23:25)
  Szeretném megkérdezni, hogy van e lehetőség kipróbálni a készüléket, allergia, túlérzékenység, stb miatt, vagy ilyesfajta mellékhatás nem lehetséges? Ha valamilyen eddig ismeretlen oknál fogva mégsem tudom használni a gépet, esetleg visszaveszik? Köszönöm válaszát!
  95. Pataki Violetta: (2012.04.25. 01:37)
  Szeretném meg kérdezni ,h az arcomon előtte muszáj le borotválni a szőrt ,vagy használhatók helyette szőrtelenítő krémet ?
  94. Admin: (2012.04.10. 20:44)
  Kedves Gyöngyi!

  Védőszemüveg nem szükséges a Rio IPL 8000 használata közben!
  A készülék használható intim területeken is, ám a belső, nyálkahártyás területek már könnyen lehetnek érzékenyek és a kezelés nagyobb fájdalommal járhat.
  92. Pocsai Gyöngyi: (2012.04.08. 17:27)
  Ahogy itt olvastam nem szükséges hozzá védőszemüveg? A nővérem külön rendelőben végeztette el (nyílván nagyobb teljesítményű ott a gép, és neki kellett szemüveget használnia), de tanácsolta, hogy járjak utána a szemüveg kérdésnek.
  Bikini vonal mellett is lehet használni, úgy értem, hogy kicsit beljebb a szeméremajkak felé?
  90. Admin: (2012.03.29. 11:45)
  Kedves Szilvi!

  Van raktáron lámpafej és bármikor rendelhető!
  89. Szilvi: (2012.03.29. 11:28)
  Érdeklődnék, hogy mikor lesz rendelhető a RIO IPL -hez lámpafej. Mikor lesz raktáron?
  88. Admin: (2012.02.24. 15:31)
  Kedves Emőke!

  Az anyajegyekkel vigyázni kell, nem szabad rájuk villantani. Ha a kezelendő területen található anyajegy, érdemes fehér szemceruzával besatírozni, vagy fehér ragtapaszt, gézdarabot tenni rá, így véletlen sem érheti a fény, mégis lehet kezelni a körülvevő bőrt.
  87. Gyöngyössy Emőke: (2012.02.24. 13:28)
  Az lenne a kérdésem, hogy ha a kezelendő felületen van anyajegyem, akkor a kezelés nem lehet káros az anyajegyre?
  86. Admin: (2012.02.09. 09:32)
  Kedves Erika!

  Az égő élettartama a beállítások erősségén múlik. 5 erősségi fokozat van, a gyengébbeken több, míg az erősebbeken kevesebb villanást tud leadni a lámpa. A kezelést, hogy a leghatékonyabb legyen, érdemes azon a legmagasabb fokozaton végezni, amely még nem kellemetlen.
  85. erika: (2012.02.06. 20:12)
  Arra szeretnék választ kapni,hogy mi befolyásolja azt,hogy 10000 vagy 40000 villantást bír az égő?
  84. Admin: (2012.02.06. 13:03)
  Kedves Erika!

  Az otthoni gépekhez nem szükséges szemüveget viselni, a magas fokú biztonsági beállításoknak köszönhetően. Várandós nőknek és kismamáknak semmilyen kozmetikai gép használata nem javasolt, mivel a gyártók nem szeretnék vállalni a felelősséget, hogy bármilyen probléma esetén őket vegyék elő. Kezelést végezni természetesen lehet várandósan is.
  83. erika: (2012.01.31. 23:12)
  Ahová járok ott kezelés során védőszemüveget is kell használni.Ehhez a készülékhez jár?Terhesség idején miért nem használható?Kismama más személyen végezhet kezelést?
  82. Admin: (2012.01.16. 12:10)
  Kedves Flora!

  A házhoz szállítás Magyarországon belül ingyenes. A szállítási határidő az aktuális raktárkészlettől függ, általában 2-3 nap, de ha elfogyott, akkor egy-másfél hét.
  81. Flora: (2012.01.15. 20:17)
  Azt szeretném megkérdezni, hogy Magyarországon belül ingyenes-e a házhoz-szállítás és hány napon belül kapnám meg?
  A gépet arcra is lehet használni?
  Köszönöm előre a válaszukat,
  Flora
  80. Admin: (2012.01.04. 11:45)
  Kedves Erika!

  Sajnos kártyával nem lehet fizetni. Utánvéttel, átutalással vagy a bemutatótermünkben készpénzben tud fizetni.
  79. Tacsi Erika: (2012.01.03. 22:06)
  Azt szeretném tudni,hogy Visa hitelkártyával lehet-e fizetni?
  78. Admin: (2011.12.17. 18:08)
  Kedves Timo!

  Sajnos véralvadásgátló tabletta szedése esetén sem lézeres, sem villanófényes készüléket nem lehet használni.
  77. Timo: (2011.12.16. 11:51)
  Tisztelt Admin!
  A kérdésem az lenne, hogy véralvadásgátló tabletta szedése mellett lehet-e alkalmazni a készüléket. Legyen az IPL vagy lézeres?
  76. Admin: (2011.12.12. 21:38)
  Kedves Hédi!

  Sajnos nincs rá lehetőség.
  75. Hédi: (2011.12.08. 17:55)
  Érdeklődni szeretnék, hogy egészségpénztári kártyával lehet-e fizetni? Köszönöm válaszukat, Hédi
  74. Kata: (2011.12.01. 14:52)
  Ha megrendelek egy terméket, e-mail-ben minden esetben kapok választ, hogy mikorra várható a csomag házhoz szállítása?
  73. Abenhauer Cintia: (2011.11.15. 13:26)
  Érdeklődni szeretnék, hogy AXA egészségpénztári kártyával lehet-e fizetni. Ha igen, csak egyösszegben? Köszönöm válaszukat!
  72. Admin: (2011.11.06. 19:45)
  Kedves Beus!

  A lézeres és a villanófényes technológiával ugyan az az eredmény érhető el, csak a villanófénnyel gyorsabban, mert nagyobb az egy villanással kezelhető bőrfelület. Mindkét technológiára érvényes, hogy nem szabad barna bőrre használni, a gyakran ismételt kérdéseknél egy ábra segítségével meg lehet állapítani, hogy kezelhető-e még az a bőrszín.
  Az eredmény tartós, ez éveket jelenthet, de függ a szőr életciklusától, a bőr típusától, életmódtól és még számos tényezőtől. A későbbiekben kinőhet pár szál szőr, amit megint le kell kezelni, de már soha nem lesz annyi szőr, mint a kezelés kezdetekor.
  Készülékválasztáskor érdemes figyelembe venni a kezelendő terület nagyságát, mert ha lézeres készülékkel kezel nagy területet, az sok időt vesz igénybe, míg a villanófény technológiával sokkal gyorsabb.
  71. Admin: (2011.11.06. 19:33)
  Kedves Szilvia!

  Pontosítanék a hirzutizmussal kapcsolatos válaszon: a villanófény ugyan kiirtja a szőrt, de az újra és újra ki fog nőni, tehát nem várható hosszú távú eredmény.
  70. Beus: (2011.11.05. 22:42)
  Üdvözlöm!

  Kérdésem az lenne, hogy a leaser-es vagy pedig a villanófényes technológia a hatékonyabb? Az IPL-es készülék barna bőrön egyáltalán nem alkalmazható még akkor sem ha a szőrszálak feketék és eléggé vastagok? Mennyire végleges az eredmény, mennyi idő elteltével fordulhat elő, hogy visszanő a szőrzet? Ön melyik készüléket ajánlaná erős szőrzet esetén?

  Válaszát előre is köszönöm!
  69. Admin: (2011.11.04. 10:16)
  Kedves Marcsi!

  A lényeg, hogy a szőrtüszőben legyen szőr és a bőr felett minél kevesebb legyen, mivel az a kezelés során megéghet, ami nemcsak büdös, hanem megégetheti a körülvevő bőrt.

  A kezeléssorozat befejeztével hosszú távon (több, mint 3 hónap) nem lesz problémája a szőrökkel, de a későbbiekben még kinőhet pár (addig alvó állapotban lévő) szőrszál, amit aztán érdemes szintén lekezelni.

  Ha a 4-es fokozat nem okoz kellemetlenséget (pirosság, fájdalom, égés), csak megérzi de tud azon a szinten kezelni, akkor érdemes azt választania, mert magasabb szinten erősebb, hatékonyabb a kezelés.
  68. Admin: (2011.11.04. 10:05)
  Kedves Szilvia!

  Ezekben az esetekben is kiválóan alkalmazható a Rio 8000 készülék, mely villanófény segítségével a szőrtüszőket pusztítja el. Esetlegesen a kezelési folyamat hosszabb időt vehet igénybe, vagy gyakoribb utókezelésre lehet szükség.
  67. Szilvia84: (2011.11.02. 17:50)
  A kérdésem az lenne, hogy betegségből adódóan (magas férfihormon termelés,hirzutizmus esetén) mennyire lenne hatékony a RIO IPL 8000-es készülék?
  66. Marcsi: (2011.10.26. 17:48)
  Tisztelt Ügyfélszolgálat!

  Megkérdezném, hogy az IPL8000-es készülék használata közvetlenül a borotválás, tehát teljesen sima bőrön a hatékonyabb, vagy előtte nap kell leborotválni, hogy a kezeléskor legyen egy nagyon minimális borosta. Gondolom ez igencsak lényeges szempont, hogy rákérdezzek, mielőtt elkezdem használni.

  Másrészt: olvastam valahol a géppel kapcsolatban, hogy nagyjából csak 3 hónapra ad tartós eredményt, utána újranőnek szőrök. (Mármint tisztában vagyok azzal, hogy ez egy fél, de inkább egy évre kinyújtva tartandó kezeléssorozat, a kérdésem arra irányul, hogy miután már nincs jelen számottevő szőr, pontosabban elértem a kívánt eredményt, a tapasztalatok szerint meddig marad ez tartós. Erre mondtak 3 hónapot.) Ha ez közelebb visz, nekem világos bőrön sötét szőröm van (ti.: fekete a hajam).

  És ezen utóbbi tényezőnek a fényében, gondot okozhat-e, vagy vajon jobb lesz-e egy-egy kezelés hatásfoka, ha azzal az erősségi szinttel kezelem magam, ami alatt kellene eggyel? (Szóval pl. ha 4-eset már megérzi a bőrön, és mégis azzal kezelem, és nem 3-assal.)
  65. Admin: (2011.10.06. 22:33)
  Kedves Kata és Zsófi!

  A készülék használható intim területeken is, ám a belső, nyálkahártyás területek már könnyen lehetnek érzékenyek és a kezelés nagyobb fájdalommal járhat.

  Kedves Mónika!

  Természetesen Szlovákiába is szállítunk, ennek a költsége 5000Ft körül mozog.
  64. zsófi: (2011.10.05. 17:44)
  55. Cs. Kata: (2011.06.20. 14:02)
  Azt szeretném megtudni, hogy intim területen mennyire hatásos a kezelés, mennyire szabad megközelíteni a legérzékenyebb területeket? Elég erős a szőrzetem sajnos

  Én ehhez csatlakoznék, és nagyon érdekelne a válasz! Köszönöm!
  63. Monika: (2011.09.30. 18:32)
  Szeretném megkérdezni, hogy Szlovákiába - Dunaszerdahelyre mennyi a szállítás költsége a RIO® IPL 8000 szőrtelenítő készüléknek.
  62. Babi: (2011.09.26. 22:17)
  A tapasztalatomat szeretném leírni a RioIPL8000-el kapcsolatban.Mindenkinek csak ajánlani tudom!Kétszer használtam eddig 1 hónapon belül,és az eredmény önmagáért beszél.Eddig minden reggelem a nyak borotválásával indult mivel nagyon erős ,látható szőrzet VOLT rajta.Az emberek között mindig feszélyezve éreztem magam.Mára már csak pár szál látható,és hiszem ,hogy a további használat során ezek is eltűnnek.Nagyon sokat gondolkodtam ,mielőtt megrendeltem a készüléket,de most már tudom,hogy érdemes volt.Azért írom le ezeket,hátha valakinek ezzel a pár sorral segíteni tudok a döntéshozatalban.Üdv ,Babi
  61. rb: (2011.09.15. 09:36)
  anyajegyen használható
  60. Admin: (2011.08.24. 10:18)
  Kiegészítenénk még annyival a választ, hogy az arc nem szemkörüli részein (bajusz, áll, pajesz) lehet használni a gépet. A száj vonalára azonban szintén nem szabad rávillantani.
  59. Admin: (2011.08.24. 09:59)
  Kedves Kaposné!

  A Rio IPL-nek elég nagy a villanó nyílása, ezért a szemöldökök környékén nagyon körülményes a kezelés. A szemre is nagyon vigyázni kell, nehogy belevillanjon, valamint a szemöldököt is ki kell kerülni. Mindent egybevéve ez a készülék inkább nagy területekre használható könnyedén, s nem alkalmas a szemöldök környékére.
  58. Kaposné: (2011.08.23. 19:03)
  Szeretném megkérdezni, hogy a szemöldökök között és a szemökdökök körül hogyan használható a készülék, mivel elég nagy a fej? Azaz le kell-e takarni azt a területet, amelyet nem akarok kezelni vagy ez nem lehetséges?
  Köszönöm válaszukat!
  57. Admin: (2011.06.29. 16:25)
  Kedves Zsuzsa!

  Csak egy fajta Rio IPL8000 készülék létezik, melynek a lámpája minimum 10 000 és maximum 40 000 villanást bír, attól függően, hogy milyen erősre állítja a készüléket. Ha 40 000 villanást lát kiírva valahol, az is ugyan ezt a készüléket jelenti, csak nem jelölik meg, hogy ez csak abban az esetben igaz, ha a legalacsonyabb energia szinten használja.
  56. Papp Zsuzsa: (2011.06.29. 14:31)
  Érdeklődni szeretnék, hogy Önök árusítják-e a RioIPL 8000- es szőrtelenítő készüléket, amely 40.000 villogásra elég, s ha igen mennyibe kerül, hol lehet a pontos termékleirást megnézni és megrendelni.

  Előre is köszönöm.
  55. Cs. Kata: (2011.06.20. 14:02)
  Azt szeretném megtudni, hogy intim területen mennyire hatásos a kezelés, mennyire szabad megközelíteni a legérzékenyebb területeket? Elég erős a szőrzetem sajnos
  54. Regina: (2011.06.14. 11:15)
  Érdeklődni szeretnék, hogy önöknél lehet-e kapni azt az újabb fajta RIO IPL 8000-es gépet, aminek a lámpája 40000 villanást bír? Vagy ha nem, akkor ebbe a 10000-es lámpájúba, ha kiég, később vehetek ilyen erősebb lámpát? Köszönettel: Regina
  53. évike: (2011.05.28. 21:44)
  Sziasztok! Két hónapja vásároltam IPL 8000-es gépet, és a tapasztalataimat szeretném elmondani nektek. Sajnos nagyon erős, fekete szőrzetem van, serdülőkorom óta. Korábban is jártam már IPL kezelésre szépségszalonokba, de mivel elég drága, ezért csak az arcomat kezeltettem. A "Rio", csak így nevezem felkeltette az érdeklődésemet, igaz, az árát hónapokig gyűjtögettem, de megérte. Jelenleg az arcomon, a hónaljamon, és a karomon szinte csak pár szál szőr van, a lábamon, és a bikinivonal mentén is jelentősen kevesebb, és még csak két hónapja használom. Mindenkinek ajánlom, azért írtam ezt le, mert tudom, hogy mit jelent egy nőnek a szőrösség. Köszönöm nektek! Köszönöm RIO!!!
  52. Foxybrown: (2011.05.25. 06:38)
  Kedves Admin! Szeretnék érdeklődni a részletfizetés lehetősége felől. Láttam feltűntetve, ami számomra nem igazán volt követhető. Köszönöm a válaszát.
  51. Admin: (2011.05.12. 07:49)
  Kedves Péter!

  Az IPL-t ajánlanám, mert erősebb és gyorsabb, a hát pedig nagy terület.
  50. Peter: (2011.05.10. 14:03)
  jo napot. kivanok. Szeretnek erdeklodni hogy hatra, meg vallakra melyik alkalmasabb, a lezeres vagy az IPL? koszonom
  49. Kata: (2011.05.01. 13:51)
  Megvásároltam a gépet, túl vagyok az első kezelésen, kíváncsian várom az eredményt.:)
  Köszönöm a gyors szállítást, a megrendelés után 2 nap múlva meg is kaptam.
  A használata egyszerű, egyből bele lehet jönni.Egy kérdésem lenne, ami nem tiszta teljesen. Kezelés előtt közvetlenül kell borotválni, vagy 1-2 nappal előtte? A használati útmutatóban az van, hogy minél rövidebb legyen a szőr a bőr felett, nehogy megégjen, máshol meg azt olvastam, hogy kb. 2 mm szükséges, hogy elvezesse a fényenergiát a szőr gyökeréig. Hogyan a leghatékonyabb?
  Köszönöm a választ,Kata
  48. Admin: (2011.04.28. 11:14)
  Kedves Tímea!

  Arcra lehet használni a készüléket. Lebarnult bőrön semmiképp. Amíg nem barnul le a bőre, világosbarna szőrön lehet alkalmazni, de szőke szőrzeten nem. Illetve a világosbarna szőrön is valószínűleg több kezelés kell mint a sötétebb szőrszálakon.
  47. Tímea: (2011.04.27. 20:49)
  Üdvözlöm!
  Érdeklődnék, hogy világos bőr és világos szőr esetén is alkalmazható a készülék?, Valamint mi van abban az esetben, ha a megbarnult bőrnél szőke lesz a szőrszál. Arcra is nagyon szeretném használni, de ellentmondásos válaszokat olvastam. Köszönettel, Tímea
  46. Admin: (2011.04.18. 10:27)
  Kedves Babi!

  Mindegyik termékünk használható ezeken a területeken, azonban az eredmények lassabban jönnek és nehezen ígérhetőek arc területén, mivel ott más a szőrzet tulajdonsága és máshogy reagál lézerre, IPL-re. A test többi területén azonnal láthatóak az eredmények IPL készülékeink használatával, az arcre lehetséges hogy több kezelés kell és ez személyenként változó a visszajelzések alapján. A Rio IPL és a Silkn Pro jelenleg a legjobb készülékeink.
  Számlát természetesen ki tudunk állítani egészségpénztárra (volt már ilyen eset) azonban nem vagyunk szerződéses ügyfelük, először érdemes őket megkérdezni, hogy elfogadják-e a számlát. Volt már példa rá, hogy elszámolható volt a gép.
  45. Babi: (2011.04.16. 13:29)
  Szeretnék érdeklődni,melyik gép lenne Nekem hatásos!Főként a nyak ,az áll és a bajusz a a problémás terület .Az ára nem befolyásoló tényező. Melyik lenne a leghatékonyabb?Egészségbiztosítási(AXA) számlára vásárolható-e?Köszönöm válaszukat ! Babi
  44. Admin: (2011.04.11. 20:50)
  Kedves Tünde!

  Nem, a részletfizetéses konstrukció fix, a termék adatlapján fel van tüntetve
  43. tünde: (2011.04.11. 17:02)
  A kérdésem az lenne, hogy az akciós készülékre is lehet kamatmentes részletfizetést kérni? Előre is köszönöm a válaszát.
  42. Admin: (2011.04.05. 11:34)
  Kedves Erzsébet!

  Igen, várhatóak nagyobb húsvéti akciók. Sajnos tényleg nem lehet a technológia 100%-ig hatásos minden embernél, azonban a Rio IPL visszajelzései nagyon jók. Sokszor volt olyan akciónk, hogy visszavásárlási garanciával adtuk a gépeket és még senki nem hozta vissza a készüléket. Férfiak is sokan használják, jó eredményekkel. Természetesen egyénileg eltérő hogy milyen gyakran és összesen mennyit kell használni, azonban az eredmények mindenkinél jól láthatóak. Sajnos mivel nem tudjuk ellenőrizni, hogy jól használta-e a vásárló otthon a gépet, nem csak a türelme fogyott-e el fél óra után, visszavásárlást nem tudunk ajánlani. Csökkentett áron más termékünk árába természetesen szívesen beszámítjuk, mivel célunk az elégedettség. Már csak azért is vállalható ez, mivel biztos hogy ilyen nem fog előfo
  41. Erzsébet: (2011.04.04. 17:49)
  Tisztelt Forgalmazó,

  Most látom a honlapon, hogy márc 25-ig volt akciós a Rio IPL8000-es gép. Várható a közeljövőben hasonló akció?
  Az internetes fórumokat böngészve azt látom, hogy az emberek kb 20%-ánál hatástalan ez a technológia (IPL) még világos bőr és sötét szőrzet esetén is. Önöknek van hasonló visszajelzésük a géppel kapcsolatban? Ha esetleg nem válik be, valamilyen csökkentett áron be tudják esetleg számítani más termékük rendelése esetén? köszönettel, Erzsébet
  40. Admin: (2011.03.30. 12:10)
  Kedves Kismadár!

  A kezelés közben a bőrre nyomott kezelőfej téglalap alakú nyomot hagy a bőrön, innen lehet látni a kezelt területet és a következő területre helyezni a kezelőfejet. Mellette szoktak alkalmazni fehér szemceruzát is.
  39. kismadár: (2011.03.30. 10:11)
  Tiszteletem! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet pontosan végezni az eljárást olyan tekintetben: honnan látom, hogy hova tegyem a következő villanásra a fejet? Úgy értem valami meglátszik a bőrön, ahol villantást történt? Vagy folyamatosan szemmel kell követni, hogy hol volt a fej az előző villanásnál? Esetleg ahogy rányomom a fejet a bőrre (a videon így látszik), akkor kicsit benyomódik a bőr - ez ad támpontot a következő helyre való helyezéshez? Válaszát előre is köszönöm, minden jót kívánok!
  38. Zsófia: (2011.03.06. 13:35)
  Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő ha a gép használata során a faj narancssárgán villog, és a negyedik szint jelző világít.Az intim területen való óvatos használatról esetleg kaphatnék bővebb tájékoztatást? (Erőség,terület...)
  37. Admin: (2011.02.28. 14:09)
  Kedves Krisztina!

  Nálunk lehet érvényesítani a garanciát. Be lehet hozni hozzánk a gépet és megnézzük. Az esetek nagy részében van raktáron lámpa és gép is, kipróbáljuk hogy csak a lámpa hibásodott-e meg, ekkor kap azonnal egy új lámpát. Ha a gép hibásodott meg és nem a lámpa, akkor őedig azonnal kicseréljük egy új, bontatlan készülékre. Akkor kell várni a javításra, ha éppen elfogyott a raktárról a készülék, ekkor általában 1-1,5 hetet.
  Mai megrendelés esetén pár napon belül kiküldjük a készüléket, így a hét második felében ér Önhöz.
  36. F. Krisztina: (2011.02.27. 09:46)
  Bocsánat, nem voltam elég figyelmes, a két év garanciát nem vettem észre. Akkor már csak az utolsó három kérdésem él:
  1, Önöknél lehet-e érvényesíteni a garanciát, vagy az angol gyártó céghez kell-e küldeni a készüléket?
  2, Meghibásodás esetén hogyan és mennyi időn belül jutok a megjavított, vagy egy új készülékhez?
  3, Mennyi idő alatt tudják szállítani a megrnedelt készüléket?

  Köszönettel,
  F. Krisztina
  35. F. Krisztina: (2011.02.27. 09:43)
  Tisztelt Admin!
  A garanciális feltételek iránt érdeklődnék:
  1, Biztosítanak-e Önök garanciát meghibásodás esetén?
  2, Mennyi időre szól a garancia?
  3, Ha meghibásodik a készülék, itthon javítják-e, vagy esetleg külföldre küldik és heteket kell várni egy cserekészülékre?
  Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy rendelés esetén mikor tudják szállítani a készüléket?

  Köszönettel,
  F. Krisztina
  34. Admin: (2011.02.24. 18:36)
  Kedves Szilvi!

  Óvatosan, de lehet.
  33. Szilvi: (2011.02.23. 21:18)
  Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e a terméket használni intim területen, szeméremdombon?
  32. Admin: (2011.01.31. 12:15)
  Kedves Ica!

  Igen, a kívánt hatás csak a kezelőfej által lefedett területet érinti. Ha aggódik a fejbőr miatt, használhat fehér hajpántot, azonban erre alapvetően nincs szükség, jacsak nem pont ahajasa fejbőr melleti területet kezeli és van esélye annak, hogy véletlenül a kezelőfejet a fejbőrre is helyezi.
  31. Ica: (2011.01.29. 22:43)
  Érdeklődni szeretnék, hogy az RIO® IPL 8000 készülékkel mennyire lehet pontosan behatárolni a szőrtelenítendő területet?

  Ha például a nyak szőrtelenítését szeretném elvégezni, akkor nem lesz se milyen kihatással a hajra a kezelés? Vagyis pontosan csak a kezelőfej által lefedett területen fog bekövetkezni a kívánt hatás?
  29. Admin: (2011.01.24. 11:40)
  Kedves Erika!

  Sajnos nem lehet IPL kezelést alkalmazni a terhesség alatt. Nem is
  feltétlenül az egészség/baba veszélyeztetése miatt, hiszen az IPL csak
  a bőr legfelső rétegét érinti, hanem a megváltozott hormonszintek,
  érzékenység miatt a bőr sokkal másképp reagál dolgokra,
  fényérzékenyebb illetve valószínű hogy nem is annyira a hatékony a
  kezelés mert a szőrszálak terhesség alatt képesek intenzívebben
  növekedni, mely aztán szülés után visszaáll stb. A lézeres gépeket a
  terhesség harmadik trimeszteréig viszont lehet használni, illetve
  szoptatás alatt is.
  28. Admin: (2011.01.24. 11:39)
  Kedves Andrea!

  Igen, van, a lámpa cseréjére lehet szükség, ha nem egy fő használja a
  készüléket, hanem 2-3 fő. A lámpa 10 000 villanást bír, egy ember
  összesen a teljes testére (lábak, bikinivonal, hónalj) kb 6-7000
  villanást használ el összesen (egy kezelés 5-600 villanás, azaz ez
  10-12 kezelésre számolt összeg). És akkor még marad 3-4000 villanás
  egy másik személyre, de az már nem elég a teljes testre. Azaz ha "1,5"
  főnél többnek kell a gép, kell majd lámpát venni ha elfogy a
  villanásszám, melynek ára 35 000 Ft.
  27. Kovács Erika: (2011.01.22. 19:08)
  Szeretnék érdeklödni,hogy terhesség ideje alatt lehet-e használni a Rio IPL8000-es szőrtelenítő készüléket!

  Köszönöm válaszukat,Erika
  26. Andrea: (2011.01.22. 14:47)
  Érdeklődnék, hogy szükség van e valamilyen kiegészítőre a készülékhez, pl pótlámpa,vagy más? Amit időközben cserélni kell?
  25. Admin: (2011.01.20. 16:09)
  Kedves Kata!

  Igen, arcra is használható már, a szemet otthoni gépek esetében nem kell letakarni mert csak akkor villan a fej ha tökéletesen illeszkednek az érzékelők a bőrre, azaz szinte lehetetlen a szembe villantani. Igen, 100% biztonságos, soha nem okozott semmilyen sérülést, károsodást, de ha egyeztet velünk telefonon időpontot, Budapesten ki is lehet próbálni hogy milyen egy-két villantás a bemutatótermünkben. A pótégő 35 000 Ft-ba kerül. A kezeléssorozat egész ideje altt tilos gyantázni, epilálni vagy olyan módszert alkalmazni ami a szőr kitépi a szőrtüszőből, mert akkor az IPL (de a lézer) nem hatékony. Az IPL hő és fényenergiáját a szőr viszi le a tüszőbe, ha nincs a szőrszál a tüszőben, nem jut le az energia és nem \"pusztítja\" el a szőrtüszőt. Arra sem érdemes várni, hogy gyantázás után kinő a szőr és akkor már lehet kezelni, mert a gyantázás után kinövő szőrszálak nem a legyantázott szőrszálak, hanem az azóta aktív fázisba lépett, korábban \"alvó szőrszálak\". Ezt tényleg érdemes betartani, mert különben soha nem lesz vége a kezeléseknek. Kb fél évifg kell kibírni, utána már annyira kevés nő vissza és gyengén, ritkábban kell kezelni is, nem fogja annyira zavarni. A borotválás egyéblént a tévhittel ellentétben nem erősíti a sőrt, nem lesz sűrűbb, csak máshogy tűnik. Nem kell várni szőrösen amíg kihull, lehet borotválni.
  Remélem segítettem.
  24. Admin: (2011.01.20. 15:59)
  Kedves Annamari!

  Az anyajegyeket fehér szemceruzával be kell kenni, kiálló anyajegyeket pedig nem szabad kezelni. Egyszerűen körbe kell villantani az anyajegyeket. A múlt héten volt az x60 akcióban és mivel elfogyott, nem tudjuk mikor lesz újra akciós.
  23. kovacs kata: (2011.01.19. 23:28)
  Az IPL98000 készülék ezekszerint az arcra is alkalmazható? A szemnek a védelmét hogyan kell megoldani? Van rá bizonyiték , hogy biztonságos? Mennyi a pótégő? és használat után miért nem lehet pl gyantával vagy epiláló borotvával kiszedni a szőrt? kell várni szőrősen amíg kihull? az már ugyis elhalt....
  22. Annamari: (2011.01.19. 13:16)
  Szia, azt szeretném kérdezni, hogy az Rio salon lézer x60 -nál lesz-e árengedmény, és az anyjegyeket hogyan kezelik, mert van akinek túl sok van a testén.Köszönöm. Ani
  21. Admin: (2011.01.11. 10:43)
  Kedves Erika!

  Az egyik januári hét a Rio IPL-é lesz:)

  20. Erika: (2011.01.11. 10:19)
  Látom vannak akciók szeretném megkérdezni, hogy a RIO IPL 8000 készüléknél ez mikor várható?
  19. Admin: (2011.01.10. 21:49)
  Kedves Éva!
  A keveredés azért van, mert egy ideig nem volt engedélyezve ( a termék bevezetése utáni pár hónapban) és ez volt a használati utasításokban, de a gyár már arcra is engedélyeztette azóta a készüléket, így már lehet arcra is hivatalosan is használni.
  18. Éva: (2011.01.10. 21:27)
  Szeretnék IPL 8000 tipusú gépet vásárolni. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e arcon alkalmazni? A termékismertetőben azt olvastam, hogy nem. Itt, a kérdések-válaszokban pedig azt, hogy igen. Ez hogy lehetséges? Köszönettel: Éva
  17. Katalin: (2011.01.09. 18:00)
  Azt szeretném megtudni, hogy ezeknek a gépeknek milyen a hatékonysága a kozmetikában használatosakkal összehasonlítva.
  Mi az a minimális fénytartomány és energia leadás, ami mellett már hatékony a kezelés?
  A lézer X60 hőleadását meg tudná adni?
  16. Admin: (2011.01.08. 20:19)
  Kedves Panna!

  Kérjük, írja be a megjegyzésbe hogy: részletfizetés.
  15. Panna: (2011.01.08. 19:56)
  Szeretném megrendelni a készüléket élve a feltüntetett részletfizetési lehetőséggel, az lenne a kérdésem, hogy a megrendelési folyamatnál ezt hogyan tudom jelezni?
  14. Admin: (2011.01.03. 12:05)
  Kedves Erika!

  Az x60 lézeres, a Rio IPL 8000 IPL technológiával működik, mindegyik tartós, végleges eredményt ad.
  13. Führinger Erika: (2011.01.02. 17:41)
  Részletes a tájékoztató, de mielőtt megrendelném szeretném megkérdezni, hogy a Rio IPL8000 és a Rio X60 is lézeres-e, és mindkettő végleges eredményt produkál? Köszönöm a választ! Erika
  12. Admin: (2010.12.18. 12:51)
  Kedves Katalin!

  Volt aki már egészségpénztári számlára kért nálunk terméket és el tudta számolni, de úgy tujduk hogy ez egészségpénztár függő, és előre érdemes leegyeztetni.
  11. Zsoldosné G.Katalin: (2010.12.18. 11:12)
  Csak azt szeretném megtudni, hogy az Önök tudomása szerint az egészségpénztár ennek a gépnek kifizeti-e az árát?
  Előre köszönöm válaszukat.
  Zsné
  10. Admin: (2010.12.17. 22:37)
  Kedves Zsuzsa!

  A Rio IPL jó választás, a leghatékonyabb gépünk, és mivel arcra is használható, csak ajánlani tudom, erről a készülékről eddig nem jött negatív visszajelzés, ezért is szeretjük javasolni. Ha konkrét kérdéseket fogalmaz meg, könnyebben tudunk válaszolni, segítséget nyújtani. Így csak annyit mondhatok, hogy az őszi pénzvisszafizetési akciónkkal még senki sem élt, ami jó bizonyíték.
  9. Zsuzsa: (2010.12.17. 21:45)
  1 regényt írtam az előbb , erre kiírta ,hogy a kód nem megfelelő. na ,de röviden mit tanácsol?
  Plasztika vagy az ön gépük ,de nekem az arcszőrzet(bajúsz) okoz nagyon sok nehézséget az életben, úgyhogy 100eft elviselhető lenne ,ha segítene az önök terméke.Kérem őszinte válaszát:
  Tisztelettel: Zsuzsa
  8. Admin: (2010.12.17. 10:54)
  Kedves Anna!

  Egyértelműen a Rio IPL most a lejobb termékünk, így ezt szoktuk ajánlani, mivel gyors és hatékony és arcra is lehet már alkalmazni. A lézeres gépeket szintén lehet arcra használni, azok sokkal lassabbak és valamennyivel kevésbé hatékonyak (több kezelés kell) de előnyük hogy soha nem kell bennük semmit cserélni. Mivel mindegyik gépet lehet arcra alkalmazni, az x60 és az IPL is jó választás. A Rio IPL 10 000 villanásos fejét, ha 1,5 ember használja a gépet, soha nem kell cserélni, ha már 2-3 fő, akkor egyszer biztosan szükség lesz lámpacserére (1 kezelés 6-700 villanás, 8-10 kezelés kell biztosan). Az x60-nál nincs ilyenre szükség, azaz költséghatékonyabb, azonban sokkal lassabb (kb 10-szer) és több kezelés kell (kb 1,5szer). Ezeket összehasonlítva már remélhetőleg tud dönteni, itt a költség és a hatékonyság a két fő tényező.
  7. Varga Anna: (2010.12.17. 08:15)
  Szeretném megkérdezni, mit ajánlanak azoknak az ügyfeleknek, akinek az arca (bajusz, áll) is proglémás terület ?
  Üdvözlettel, Anna
  6. Admin: (2010.09.24. 16:18)
  Kedves Vik!

  A pótlámpa 35 000 Ft-ba kerül és nálunk megrendelhető. Akkor lehet rá szükség, ha többen használják. A 10 000 villanás kb 1 fő teljes és egy fő részleges szőrtelenítésére elegendő.
  5. Vik: (2010.09.23. 22:51)
  Szeretném megkérdeznik, hogy amennyiben a RIO® IPL 8000 Szőrtelenítő Készülékhez a későbbiekben mégis szükségem lenne lámpára, az kb mennyibe kerülne?
  4. Straub Hajnalka: (2010.08.10. 18:01)
  Mennyi időt vesz igénybe a teljes láb kezelése? Megrendelés esetén mikor vehetném át a készüléket? Köszönettel
  3. Julietta: (2010.08.04. 13:31)
  Azt szeretném kérdezni,h arcra (bajusz,áll,pajesz) miért nem lehet használni a készüléket?
  2. Lukács Mónika: (2010.07.16. 17:13)
  Szeretném megvásárolni a Rio IPL8000-es szőrtelenítő készüléket. Az lenne a kérdésem, hogy egy teljes láb szőrtelenítése mennyi időt vesz igénybe ezzel a géppel. A bőröm nem fehér,mondhatni kreolos, és szőrtüszőgyulladások is vannak rajta. Így is eredményesen használhatom? Köszönöm válaszukat, Mónika
  1. Lukács Mónika: (2010.07.16. 17:13)
  Szeretném megvásárolni a Rio IPL8000-es szőrtelenítő készüléket. Az lenne a kérdésem, hogy egy teljes láb szőrtelenítése mennyi időt vesz igénybe ezzel a géppel. A bőröm nem fehér,mondhatni kreolos, és szőrtüszőgyulladások is vannak rajta. Így is eredményesen használhatom? Köszönöm válaszukat, Mónika
  Kérdés/vélemény a termékkel kapcsolatban:
  Név*:
  E-mail*:
  Szöveg*:
  Biztonsági kód:
  Gépelje be a biztonsági kódot*:
  Az Ön kosara jelenleg üres.