Kedves Vásárlóink! Június 2-tól kezdve a "Minden, ami nő" bemutatóterme újra fogadja az érdeklődőket és személyes csomagátvátelre is újra lesz lehetőség. Fel szeretnénk hívni figyelmüket, hogy mindnyájunk egészségének megóvása érdekében a bemutatótermünkben a maszk viselése kötelező, és kérjük figyeljenek a másfél méteres távolságtartásra.
X
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
SILK'N Infinity Premium Smooth 500000 IPL Villanófényes szőrtelenítő

SILK'N Infinity Premium Smooth 500000 IPL Villanófényes szőrtelenítő

Mostantól lehetővé válik, hogy a szőrszálak egy sokkal hatékonyabb módon pusztuljanak el a bőr pórusainak kitágításával, mellyel elérhető, hogy az optikai energia mélyen behatoljon a bőrbe, a szőrtüszőig. A bőr pórusainak kitágításának további jótékony szerepe, a kozmetikumok, pl. testápoló, bőrfialalító krémek könnyedén bejussanak a bőr alsó rétegébe, és hatásukat még hatékonyabban fejtsék ki. Ez a rendkívüli technológiai fejlesztés kizárólag az Infinity készülékek sajátossága.

77 945 Ft + ÁFA (98 990 Ft)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Várható szállítási idő:2-3 munkanap

További információk a termékről:

A Silk'n Infinity Premium tartós szőrtelenítő készülék LadyShave Wet&Dry elektromos borotvával az IPL villanófény technológia továbbfejlesztett változatát, a vezető eHPL technológiát alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez. Extra magas, 500.000 villanással és luxus dizájnnal!

A TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁJA

A Silk'n bemutatja a tartós szőrtelenítés legújabb technológiáját. A forradalmi eljárás teljesen feleslegessé teszi az olyan hagyományos szőrtelenítő eljárásokat, mint a borotválás, epilálás vagy a gyantázás. Büszkék vagyunk rá, hogy a Silk'n bevezette az Infinity tartós szőrtelenítőt és vele az eHPL technológiát, mely az IPL-hez és a HPL-hez hasonlóan fényimpluzusokat használ a tartós szőrtelenítéshez, azonban a kutatók mindehhez hozzáadták a galvánelergiát, mely a bőrpórusok kitágításáért felelős. Ezzel a módszerrel a villanófény optimálisan jut le a szőrtüszőhöz, így sokkal hatékonyabban válik lehetővé a nemkívánatos szőrnövekedés megállítása; benőtt szőrszál, bőrpír vagy más irritáció nélkül. Végre Te is megtapasztalhatod a sima bőr érzését fájdalom vagy bármilyen irritáció nélkül, tartósan.

MIÉRT A SILK'N INFINITY PREMIUM?

 • A legújabb technológiát használja a tartós szőrtelenítésre. 
 • Minden bőrszínnél és szinte minden hajszínnél alkalmazható, beleértve a legsötétebb bőrtónusokat is.
 • Férfiak és nők egyaránt használhatják.
 • Rendkívül gyors villanások az 5. energiaszinten: akár kétszer gyorsabban távolítja el a szőrt, mint a korábbi HPL szőrtelenítők.
 • Használható a testen és az arcon is: fájdalommentesen és irritáció nélkül.
 • 500.000 fényimpulzussal rendelkezik.
 • Akár 92%-os szőrcsökkenés a kezeléssorozat befejeztével. 
 • Villantásos és csúsztató módszer.
 • 3 cm2-es kezelő felület, így az érzékeny területek is könnyedén kezelhetőek.
 • Nincs szükség fejcserére.
 • Ingyenes alkalmazás tartozik hozzá a kezelés beütemezéséhez.
 • Bluetooth kapcsolattal, hogy nyomon tudd követni, hogy hány villanást használtál el, illetve mennyi van még hátra.
 • Stílusos kis hordtáskában kapható.
 • Alap tartozék a vízálló elektromos borotva.

ALKALMAZHATÓ A TESTEN ÉS AZ ARCON

Ha van nemkívánatos arc- vagy testszőrzeted, akkor a Silk'n Infinity Premium a Neked való választás! A készüléket akár a testen, akár az arcon is használhatod. Elképesztően magas villanásszáma elegendő az összes terület tartós szőrtelenítésére. A készüléket férfiak és nők is használhatják. Gyakran kezelt területek közé tartozik a láb, a kar, a hónalj, bikinivonal, arc, mellkas.

A kezelések leghatékonyabb módja, ha előtte 3 nappal megborotválkozol. A 3 napos szőrhossz a legalkalmasabb a sikeres kezelésekhez. Most csomagban megkaphatod a Silk'n Infinity Premium IPL villanófényes szőrtelenítőt és LadyShave Wet&Dry borotvát.

LADY SHAVE WET & DRY ELEKTROMOS BOROTVA TARTOZÉK

A vízálló, vezeték nélküli elektromos borotva, a könnyen csatlakoztatható trimmer tartozékkal kiválóan alkalmazkodik a bőröd felületéhez. Gyors, gondtalan és kényelmes borotválást tesz lehetővé, nedves és száraz bőrön egyaránt. A két különböző sebesség-beállítás optimális eredményt biztosít minden egyes testrészhez.

 • Kényelmes borotva és szőrtrimmelő egyben
 • Vízálló (IPX7): használható a zuhanyzóban és a fürdőben is. 
 • Állítható erősségi szint az optimális eredmények eléréséhez: az alacsony sebességet kisebb, nehezebben hozzáférhető területek borotválására ajánljuk, mint pl. bikini vonal és hónalj, annak érdekében, hogy precízen eltávolíts minden egyes szőrszálat, a nagy sebességet pedig nagyobb területek, például lábak gyors borotválására ajánljuk. 
 • 2 jelzőfény mutatja az aktuális sebességet: alacsony sebesség (piros) és nagy sebesség (kék)
 • Akár 75 percig tartó vezeték nélküli használat.
 • Ergonomikus és stílusos kialakítás.
 • Kompakt és könnyű, magaddal viheted utazásokra is.
 • Trimmer fésűvel
 • 2 db AAA (LR03) elemet tartalmaz.

KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A Silk'n Infinity Premium készüléket kétféleképpen lehet használni:

 • Villantásos módszer: Villantasz a kezelendő felületre a készüléken található gomb segítségével, majd a készüléket a következő területre helyezed és ott is villantasz a gomb ismételt megnyomásával.
 • Csúsztatásos módszer: A villantás gombját folyamatosan nyomva tartva csúsztatod a bőrödön a készüléket, így kényelmesen és gyorsan tudsz haladni.

NINCS SZÜKSÉG TARTOZÉKCSERÉRE - SZINTE VÉGTELEN, 500.000 VILLANÁS

A félelmetesen nagy számú, 500.000-es villanásszámmal egy életre szóló megoldást élvezhetsz, így nem kell cserélned a lámpákat - további pénzt megspórolva ezzel. 

ORVOSOK AJÁNLÁSÁVAL

A Silk'n Infinity Premium az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Adlministration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottan eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Infinity biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT

A Silk'n Infnity Premium hatékonysága és biztonságossága klinikailag bizonyított. Az eHPL villanófény technológiát arra tervezték, hogy a fény alapú szőrtelenítés minden klinikai előnyét otthon is élvezni lehessen. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Infinity Premium kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

BOROTVÁLÁS, GYANTÁZÁS, EPILÁLÁS VS. TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

A hagyományos szőrtelenítési módszerek, mint a borotválás, gyantázás, vagy a csipesz fájdalmasak lehetnek és bőrirritációt okozhatnak. Gyakran marad utánuk borosta, fájdalmas bőrpír vagy benőtt szőrszál. És persze a szőr is gyorsan visszanő.

EZZEL SZEMBEN AZ EHPL TECHNOLÓGIA FÁJDALOMMENTES ÉS NINCSENEK IRRITÁCIÓK

Az eHPL kezelések teljesen fájdalommentesek, nem okoznak bőrirritációt; így teszik lehetővé a gyönyörű és végtelenül sima bőrt! A nagy sebességű fényimpulzusokkal az Infinity Premium akár kétszer olyan gyorsan is képes működni, mint a Silk'n más tartós szőrtelenítő eszközei. Ezzel a leggyorsabb tartós szőrtelenítővé válik a Silk'n kínálatában. A szupergyors fényimpulzusokkal a kezelésekkel rendkívül gyorsan végezhetsz. Az eszköz által kibocsátott fényimpulzusok 1 vagy 2 másodpercenként váltják egymást. Ez azt jelenti, hogy a készülék könnyedén siklik a bőrödön anélkül, hogy várnod kellene a fényimpulzusokra (ugyanakkor legyen időd áttérni a következő területre). A 3 cm2-es kezelőfej ideális a kisebb területekre is, mint pl. az arc, a hónalj vagy a bikinivonal. 

MINDEN BŐRSZÍNEN ÉS SZINTE AZ ÖSSZES SZŐRSZÍNEN HASZNÁLHATÓ

Eddig nem volt lehetséges az ősz, szőke vagy vörös szőr tartós eltávolítása otthoni módszerekkel. Az Infinity Premium-mal már lehetőséged nyílik erre! A sötétebb haj- és bőrszínek esetén is hatékony a kezelés, beleértve a legsötétebb bőrszínt is. Az alábbi táblázat megmutatja, milyen bőr- és hajszíneken alkalmazható a készülék. 

AKÁR 92%-OS SZŐRCSÖKKENÉS

A készülék könnyedén használható és gyors eredmények érhetőek el vele. A Silk'n Infinity Premium-mal az is lehetségessé válik, hogy a kezeléssorozat végén a szőrszálak 92%-ától megszabadulj. A Silk'n Infinity Premium egy bőrszín-érzékelő szenzort tartalmaz a biztonságos kezelések érdekében. Továbbá egy olyan biztonsági funkcióval látták el, mely védi a szemet a véletlen villanásoktól (bőrérzékelő szenzor). Ennek köszönhetően a készülék csak akkor ad le villanást, ha a kezelőfej a bőrrel érintkezik, amivel lehetetlenné válik a levegőbe való villantás. 

5 BEÁLLÍTÁS KÖZÜL VÁLASZTHATSZ

A Silk'n Infinity Premium készülék használata előtt 5 teljesítménybeállítás közül választhatsz. Az 1-es fokozat a legalacsonyabb, az 5-ös pedig a legmagasabb teljesítményt állítja be. Az Infinity Premium első használatakor az 1-es beállítást javasoljuk kipróbálni. Ha úgy érzed, hogy kényelmes számodra ez a fokozat, akkor magasabb szintre léphetsz. Minél magasabb a teljesítménybeállítás, annál hatékonyabb a kezelés. A Silk'n Infinity Premium még a legmagasabb energiaszinten sem okoz fájdalmat. 

AZ EDDIGI LEGGYORSABB HPL KÉSZÜLÉK - TELJES TEST KEZELÉSE KEVESEBB, MINT 20 PERC ALATT!

A Silk'n Infinity Premium 500.000 eHPL készülékkel tartósan eltávolíthatod a szőrt a villanófény technológia alkalmazásával. Az eddigi kutatások azt bizonyítják, hogy az Infinity Premium készülékkel kétszer olyan gyorsan kezelheted magad, mint a korábbi HPL eszközökkel. A legújabb innovatív áttörésnek köszönhetően az Infinity 400.000 lett a leggyorsabb HPL gép a piacon.

Ezzel a készülékkel lehetőséged van, hogy az egész testeden kevesebb, mint 20 perc alatt végezz egy kezeléssel. Nincs fájdalom. Nincs irritáció. Nincs gond.

DUPLA BIZTONSÁGI FUNKCIÓ: BŐRÉRZÉKELŐ ÉS BŐRSZÍN-ÉRZÉKELŐ SZENZOR

A Silk'n Infinity Premium 500.000 villanásos készülék biztonságosan használható. A bőrszínérzékelő szenzor védi a bőrt a megégés ellen. Biztosítja, hogy a villantásokat ne lehessen leadni túl sötét bőr esetében, így a bőrben nem lehet kárt okozni vele. A Silk'n Infinity Premium emellett bőrszenzort is tartalmaz, mely arra nyújt biztosítékot, hogy ne lehessen villanásokat leadni a levegőben, csak akkor, ha a gép a bőrrel érintkezik. Így lehetetlenné válik a szembe villantás.

TERVEZD MEG A KEZELÉSEKET A MOBILOS ALKALMAZÁSSAL ÉS KÖVESD NYOMON A VILLANÁSOK SZÁMÁT!

Kattints a lenti gombok valamelyikére hogy letöltsd az Infinity Premiumhoz tartozó alkalmazást!

Az új Silk'n Premium Bluetooth segítségével tartja a kapcsolatot a telefonoddal, így a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabottan megtervezheted. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Az Android és iPhone rendszerekre is elérhető Silk'n app az izzó élettartamáról is tájékoztat, sőt, minden, a szőrtelenítés során felmerülő kérdésedre választ ad.

*A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a Silk'n Infinity a szőr 92%-os csökkenését is eredményezheti a teljes kezelés végén.
** A gép egy 3 cm2-es kezelőfejjel rendelkezik, mely tökéletesen alkalmas a nagy és a kis területek kezelésére is.

 

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.