Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
Bemutatóterem, ahol kipróbálhatod a termékeket
16 év tapasztalat
1-2 napos szállítási idő
DermaGene® MagicLift 4in1 Arcfeszesítő és Bőrfiatalító Készülék Rádiófrekvenciával és EMS-el
DermaGene® MagicLift 4in1 Arcfeszesítő és Bőrfiatalító Készülék Rádiófrekvenciával és EMS-el
44 400 Ft
DermaGene® MagicLift 4in1 Arcfeszesítő és Bőrfiatalító Készülék Rádiófrekvenciával és EMS-el

DermaGene® MagicLift 4in1 Arcfeszesítő és Bőrfiatalító Készülék Rádiófrekvenciával és EMS-el

A MagicLift egy hihetetlenül okos készülék mely elfér a nesszeszeredben, gyönyörűen mutat a fürdőszoba polcodon és 4 technológiával tartja tökéletesen karban a bőrödet. Gondoskodik a kollagén termelésed serkentéséről, a bőröd feszességéről és tömörségéről, a bőrminőségedről és arról, hogy hosszú távon kortalannak érezd magad.  Sima, egyenletes, ragyogó bőrt eredményez- ahogy mindig is elképzelted! Nyűgözz le mindenkit!

Legjobb ár az elmúlt 30 napban: br. 35.520 Ft

Vásárlói vélemények:
4
1 vélemény »

44 400 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!
Raktáron, azonnal átvehető
Várható szállítási idő: Raktáron, átvétel azonnal bemutatótermünkben, házhozszállítás: GLS (1-3 munkanap), Foxpost (2-5 munkanap)

A modern szépségápolás jövője a MagicLift, mely 4 technológiával tartja profin karban a bőrödet. A saját esztétikai központod OTTHON. 

Itt az IDEJE, hogy imádd a bőrödet! És itt az ideje, hogy stratégiában gondolkodva megtegyél mindent annak érdekében, hogy kortalannak és sugárzónak érezd magad évtizedek múlva is...Hogyan érheted ezt el? Nézzük meg először, hogy mi történik a bőröddel a következő években...

Mi történik a bőrünkkel 27 éves kor felett?

Van, akinek 27-30 éves koráig szép a bőre, de 27 éves kortól a kollagén termelés elkezd lecsökkeni a kollagén rostok a bőrben, melyek a tömörségért felelősek elkezdenek elvékonyodni, a minőségük romlik és egyre kevesebb vizet kötnek meg. E mellett az izmok is kezdenek elernyedni, majd lassan atrófián mennek keresztül és a bőrünk szépen lassan megereszkedik, dehidratálttá válik, elvékonyodik. A petyhüdtség, a ráncok, a szárazság és a külső egyéb behatások okozta károk (pl. nap) egyre inkább meglátszanak a bőrünkön. A megereszkedés és volumenvesztés miatt a kontúrok is romlanak főleg az állvonalon, ami extra pár év pluszt jelent. Mit tudsz tenni ez ellen?

Sokba fog kerülni később, ha nem figyelsz most a bőrödre és nem kezdesz el profi módszerekkel, kezelésekkel gondoskodni a bőröd tömören és erősen tartásáról. Amit a 20-30-as éveidben megteszel a bőrödért, jelentős különbséget fog jelenteni a 40-50-60-as éveidben. 25-27 éves kortól érdemes elkezdeni az olyan kezeléseket, melyek serkentik a kollagén termelést.

Mi annak az előnye, ha nem engeded lelassulni a kollagén termelésedet?

 1. Kevésbé indul meg, illetve később jelentkezik a megereszkedés, petyhüdtség
 2. Egy erősebb körőszövet-dermis esetén a ráncok kevésbé tudnak megjelenni, bevésődni, elmélyülni
 3. Feszesebb és tömörebb bőröd lesz
 4. Ha folyamatosan magasan tartod a kollagén termelést, akkor több jó minőségű ÚJ rost képződik-melyek jobban kötik meg a vizet a bőrben (pl. a természetes hialuronsavat), így megmarad a bőröd volumene, hidratáltsága, roppanóssága...
 5. A kollagén termelés magával húzza az elasztin termelést is, így bőröd minősége tovább marad egyenletes, selymes. 
otthoni arcfiatalítás

Összességében a bőröd 5-10 év múlva jelentősen jobb állapotban lesz, mintha hagytad volna lelassulni a kollagén és elasztin termelést. Ha szeretnél 10 évvel fiatalabbnak tűnni a korodnál, akkor fontos gondoskodnod a bőröd mélyebb rétegeinek a tömörségéről-azaz a rendszeres stimulációról. Így folyamatosan magasan tarthatod a kollagén termelésedet, vastagon a rostjaidat, tömötten a bőrszerkezetedet!

Nézzünk egy bőrbiopsziát, ami pontosan megmutatja egy igazi bőrben a különbséget a rostokban. A felső egy fiatal bőr, az alsó egy öreg bőr igazi metszete:

Látható, hogy az alsó azaz idősebb bőrben sokkal kevesebb a kollagén, kevesebb a rost. Ez a hiány vezet a petyhüdtséghez, a ráncok bevésődéséhez, a megereszkedéshez, a volumenvesztéshez és a dehidratáltsághoz is.

Mi indítja be a kollagén termelést?

A kollagén indukciós kezelések, melyek nem csak a felszínen hatnak és mikro sérüléseket okoznak a mélyebb rétegekben. Ezeknek a mikrosérüléseknek hála indul el a növekedési faktor kibocsátás, a fibroblasztok aktivizálódnak és friss kollagént termelnek a sérülések helyére. A szervezetünk túljavítja azt a helyet, ahol érezte a behatást:) Ezt használjuk ki rádiófrekvenciás kezelésekkel, mikroáramos kezelésekkel, tűs kezelésekkel, HIFU, lézeres vagy IPL kezelésekkel stb. Rengeteg jó módszer van, a lényeg hogy egy-két kúra minden évben szükséges a kollagén termelés magasan tartásához és a bőr újjáépítéséhez.

Ugyanakkor a mezoterápia, a sima ultrahang, a felszínen ható krémek, illetve a hialuronsavas töltések azaz mű injekciók nem indítanak be elegendő kollagén termelést, hiszen céljuk nem a rostok megsértése. Az átmenetileg látványosan ható feltöltő kezelések után a bőr nem lesz jobb minőségű, tömörebb azaz egy egyre vékonyodó bőr alá lesz töltögetve....nem vagyunk töltésellenesek, de mellette fontos valami, ami hosszú távon megtartja a rostokat és így a tömörséget, feszességet.

A feszes bőr titka a rendszeres stimuláció különböző technológiákkal, a célnak és bőrállapotnak megfelelően. 

ÍME egy készülék, mely megváltoztatja a bőröd minőségét és hosszú távon heti 20-30 perc befektetéssel évek múltán is erős és gyönyörűen feszes, sugárzó bőrt eredményez: a MagicLift 4in1. Mert rendszeres, erős stimulációt ér el, miközben a bőrminőséget is javítja.

arcfiatalító készülék magiclift

Mi a MagicLift  Arcfiatalító Készülékben található 4 technológia?

 • Rádiófrekvencia. A rádiófrekvencia az egyik legsokoldalúbb anti-aging technológia. A hő okozta sérülésekkel serkenti a kollagén termelést, ugyanakkor a bőrfelszínen hatva összehúzza a pórusokat, finomítja a textúrát. Ragyogóbb, egységesebb, tömörebb bőrt eredményez- rendszeres kezelésekkel természetesen. A szalonok és orvosi klinikák is alkalmazzák mind ezt a fantasztikus eljárást, de fontos hogy minden esetben minimum 6-8 kezelés lesz szükséges a látható változás érdekében (azaz egy fecske nem csinál nyarat) és fontos lesz a kezeléssorozat ismétlése évente. Mennyit spórólsz egy otthoni rádiófrekvenciás készülékkel? Sokat. Mert otthon mindig elő tudod venni és amikor van időd, gyorsan elvégzed a kezelést. Ez nem egy olyan készülék, amire később nem lesz szükséged....

Érdekel a rádiófrekvencia  varázsa

 • EMS azaz mikroáram. A mikroáram bár serkenti úgyszintén a kollagén termelést, de itt a jelentősége más: a sejtek ATP termelését növeli meg 400%-al, azaz energizál és ami a legfontosabb: az izmokat tartja karban. Korábban írtuk, hogy nem csak a kollagén rostok vékonyodása és csökkenése okozza az idősebb kinézetet, hanem az izmok atrófiája, petyhüdtsége is. Az EMS azért csodás, mert folyamatosan ingerárammal olyan pici bioelektromos jeleket küld az arcizmoknak, mint az agy is, ezáltal összehúzódásokat ér el azaz edzi az izmokat. Így az arcizmok tónusosak, erősek maradnak és kevésbé érvényesül a megereszkedés, főleg a V vonalon és a nazolabiális redő esetében. De a szemhéjon is alkalmazhatjuk feszesítésre-emelésre, a szemöldökön is. A szemkörnyéken a mikroáram serkenti a keringést, így csökkenti a sötét karikákat és az ödémát, duzzanatot. Az EMS energizál, keringést javít (mind vér és mind a nyirokkeringést!) és az izmokat edzi.

Többet szeretnék tudni az EMS jótékony hatásáról!

 • LED terápia - A LED kezelés természetes fény által vitalizálja a sejteket, gyorsítja a keringést, növeli a sejtek oxigénellátását, erősíti a kötőszöveteket, gyorsítja az anyagcserét és a kiválasztást. A kezelés során a természetes fényhullám behatol a bőrbe és aktiválja a fényelnyelő sejteket, ahol az energiát elnyeli a hemoglobin, a proteinek, a szénhidrátok, és a zsírok. Fiatalosabb, energizáltabb bőrképet eredményez- ezt azért szeretjük mert felturbózza a rádiófrekvencia és EMS hatását és a textúrára van szép hatással.
 • Vibráció- a vibrációs rezgés átmasszírozza a bőrt és stimulálja a sejteket, illetve javítja a hatóanyagok felvételét. Egy kis mikromasszázs a bőrnek mely kényeztet és jótékony hatásai is érvényesülnek, hiszen a sejtek aktivizálása és a keringés gyorsítása rengeteg előnnyel jár.
arcfeszesítő készülék

A MagicLift 4in1 arcfeszesítő és bőrfiatalító készülék elbűvölő tekintetet eredményez:

 • csökkenti a karikákat és ráncokat
 • feszesíti a szem alatti bőrt és a szemhéjat
 • Tágabb, nyitottabb tekintetet ad
 • Serkenti a keringést és csökkenti a duzzanatot
 • Ellenálóbb szemkörnyéki bőrt ad, mely a jövőben lassabban öregszik

Mi az összes hatása a MagicLift  Arcfiatalításnak?

 • Feszesebb, tömörebb bőrt eredményez
 • A több kollagén rost miatt jobb hidratáltságot
 • Kisebb pórusokat, egyenletesebb szebb textúrát
 • Jobb bőrminőség
 • Élesebb kontúrok, megemeltebb arcbőr
 • Energizáltabb bőr
 • Vékonyabb arc a nyirokkeringés serkentése miatt
 • Szem környéki bőr feszesebb, kipihentebb kinézet
 • Duzzanatok és a karikák csökkenése
 • Gyulladások csökkentése
kollagéntermelés serkentés otthon

Hogyan használd a készüléket?

Alábbi videónkban részletesen bemutatjuk egy kezelés menetét:

TOP TIPP: A MagicLift bőrfiatalító készülékben rejlő extra lehetőségek

 1. A MagicLift-et nem csak az arcodon tudod alkalmazni bőrfiatalításra. Sőt, furcsa lenne ha a nyakad és dekoltázsod vagy a kézfejed bőrére nem fordítanál figyelmet..Alkalmazd a MagicLiftet ezeken a területeken is, hogy összehangban maradjanak az "árulkodó" bőrrészek és mindenhol egységesen fiatalos és kisimult légy!
 2. Ha még nem vagy 27-30 éves de nem vagy elégedett a bőröd minőségével, akkor mindenképp érdemes elkezdened a MagicLift kezeléssorozatokat, hiszen a 4 technológia együttesen jelentősen javítja a bőrminőséget, textúrát és ragyogó, egységes bőrképet eredményez- hajrá BABABŐR! (Kifejezetten ajánlott anya-lánya párosoknak is a készülék)
 3. A kezeléshez sima ultrahang gél helyett alkalmazd speciális hialuronsavas vezető gélünket, így rögtön feltöltöd a bőröd hialuronsavval és erősíted a védőrétegét!
 4. A kezelés után érdemes egy jó minőségű gyorsan beszívódó szérumot alkalmazni, hiszen a meleg bőr, a kezelés miatt kitágult erek és az oxigéndús kötőszövet gyorsabban felveszik a hatóanyagokat. Javaslatunk: a DermaGene Hialuronsavas Szérum, hiszen fontos hogy amit elektrokozmetikai kezelések után a bőrödre kensz, az maximálisan tiszta, paraben és kőolaj és tartósítószer mentes, magas hatóanyagtartalmú kozmetikum legyen. Úgy fejlesztettük ki ezt a szérumot, hogy kezelés közben is adagolhatod a mikroáram és RF alá- hiszen a vezetőképessége megfelelő!
 5. A kezelés után feldobhatsz egy extra hidratáló maszkot is
 6. A kollagén termelést gyorsíthatod extra nagy dózisú C Vitamin szedésével 
otthoni kollagéntermelés
A sugárzó, egységes és tömör bababőr titka a rendszeres rádiófrekvenciás és EMS kollagén stimuláló kezelésekben rejlik- legyél a saját profi esztétikai szakértőd otthon!

Arcfiatalító kúrák lefolytatása

 • Rádiófrekvencia esetében javasolt (hőenergiától azaz a kezelési intenzitásától függően) először hetente egyszer, majd két/három hetente egyszer alkalmazni a készüléket. Egy kúra minimum 6-8 alkalomból áll (heti 1 kezelés), de tovább folytathatod a kezeléseket ameddig szeretnéd. Hosszú távon havonta-másfél havonta egy fenntartó kezelés szükséges.
 • EMS kezelés következhet rögtön a rádiófrekvencia előtt vagy után is, vagy külön kezelésként is alkalmazható. Az EMS gyakrabban alkalmazható, mint a rádiófrekvencia, hetente 2 kezelés javasolt az első időszakban, majd hetente egyszer és végül 2-3 hetente egy kezelés fenntartó időszakban. Egy kúra minimum 6-8 alkalomból álljon (heti 2 kezelés). De minél több, annál jobb!
 • Egy kezelésen belül kombinálhatod a két rádiófrekvenciás módot is (van érintő mód és húzó mód is)
 • Akár a két rádiófrekvenciás mód egymás utáni alkalmazása után IS tudsz még EMS módot is alkalmazni. Azaz egy kezelésen belül lefolytathatod a rádiófrekvenciás móddal és az EMS móddal is a kezelést.

Fontos információk:

 • Soha ne alkalmazd a készüléket vezető gél nélkül, száraz bőrön (DermaGene® Hialuronsavas vezető gél).
 • A kezelést követően a bőröd enyhén kipirosodhat, ez normális!
 • Mindig tiszta bőrön végezd el a kezelést, javasolt kezelés előtt a bőr alapos megtisztítása a DermaGene®FaceCleaner Mini-vel
kollagéntermelés serkentés otthon

Az élesebb arckontúr és állvonal elérhető rendszeres MagicLift kezelésekkel!

Mikor nem javasolt a MagicLift használata?

 • Bőrbetegésggel érintett területen, azaz a készülék csak egészséges bőrön alkalmazható. (Dermatitis, herpes, seborrhea stb)
 • Súlyos vérzékenység esetén, szisztémás vagy krónikus betegség esetén
 • Pacemaker esetén
 • Súlyos szívbetegség, keringési betegség esetén
 • 1-es típusú cukorbetegség esetén
 • Terhesség és szoptatás alatt
 • Arcbénulás, más motorikus zavar esetén sem
 • Hialuronsavas töltés felett a kezelés 6 hónapig nem javasolt, mivel a rádiófrekvencia hője csökkentheti a hialuronsav tartósságát.
 • Botox kezelés területén a kezelés 2 hónapig nem javasolt, mivel a hő csökkenti a botox hatását, tartósságát.
 • Skin Booster kezelések esetén a készülék 2 hónappal a kezelést követően alkalmazható. Szálbehúzást követően a készülék 2 hónap elteltével alkalmazható.
 • Erős savas hámlasztást vagy lézeres hámlasztást követően a készülék 3 hónapig nem alkalmazható
 • Arcplasztika után 1 évig a készülék nem alkalmazható.
 • Keloidos hegeken nem alkalmazható, illetve akkor sem ha keloidos sebgyógyulásra hajlamos vagy.

Általános ellenjavallatok elektrokezmetikai készülékek használata esetén:

Magas vérnyomás, immunrendszeri megbetegedés, 1-es típúsú cukorbetegség, kórtörténetben bármilyen típúsú rákos  megbetegedés szerepel, ér- és szívizom megbetegedés, terhesség, szoptatás, felületi bőr elváltozás, bőr-rendellenesség, amennyiben az elmúlt 3 hónapban műtéti kezelésen vett részt, tartós gyógyszeres kezelés alatt áll. 

Kezelést követően:

 • 24 óráig kerüld az erős napsugárzást, napozást
 • 3-4 napig alkalmazz minimum 50SPF fényvédőt 
 • 24 óráig ne szaunázz, ne érje erős gőz vagy hő a bőröd (wellness kerülése 1 napig)
 • Hidratáld a bőröd gazdagon
 • A kollagén termelés miatt fogyassz nagy mennyiségű tiszta vizet minden nap, hogy a friss kollagén vizet köthessen meg
 • Alkalmazz magas dózisú C vitamint (napi 1000mg-ot, hogy segítsd a kollagén-termelést (javasoljuk az AURORA kollagén limonádé porunkat, mely kollagént, hialuronsavat, cinket és C vitamin tartalmaz) A klinikai tanulmányok szerint a napi 1000mg C vitamin javítja a kollagén indukció okozta kollagén termelés lefolyását, azaz rásegít a folyamatra!

Specifikáció:

otthoni arcfiatalító készülék
 • RF Energia: 10 W
 • RF Frekvencia: 1 MHz
 • Töltési idő: 3 óra
 • Akkumulátor: 1100 mAh
 • Mikroáram erőssége: 500 µA
 • Bemeneti feszültség: 5 V
 • Csomagolt méret:19,5 x 15 x 5 cm
 • Bruttó súly: 460 g
 • Vízállóság: IPX6
 • Minősítés: CE, RoHS, FCC
 • Garancia: 2 év

Az alap csomag tartalma a készülék és egy ajándék 0,25 literes sima vezető gél. Ha profi hialuronsavas vezető géllel szeretnéd a készüléket megvásárolni, akkor válaszd a Haladó MagicLift csomagot!

Kérjük amennyiben valamilyen súlyos egészségügyi problémája van vagy gyógyszert szed, olvassa el az ellenjavallatokat vagy kérdezze meg szakértőinket (+36703640466) gépvásárlás előtt! 

Kapcsolódó termékek:

Hasonló termékek:

Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.