Kedves Vásárlóink! Június 2-tól kezdve a "Minden, ami nő" bemutatóterme újra fogadja az érdeklődőket és személyes csomagátvátelre is újra lesz lehetőség. Fel szeretnénk hívni figyelmüket, hogy mindnyájunk egészségének megóvása érdekében a bemutatótermünkben a maszk viselése kötelező, és kérjük figyeljenek a másfél méteres távolságtartásra.
X
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
DermaGene Quartz 5in1 IPL Szőrtelenítő, Arcfiatalító, Értágulat-, Pigmentfolt- és Aknekezelő Készülék 600 000 villanással 15J Energiával

DermaGene Quartz 5in1 IPL Szőrtelenítő, Arcfiatalító, Értágulat-, Pigmentfolt- és Aknekezelő Készülék 600 000 villanással 15J Energiával

TOP Készülékünk. Kiemelkedően jó minőség, elegáns design, és sokrétű felhasználhatóság jellemzi. Villanásszámláló, beépített szenzor, cserélhető fejek, nagyon magas villanásszám és extrém gyorsaság jellemzi. 

 

120 000 Ft + ÁFA (152 400 Ft) 70 079 Ft + ÁFA (89 000 Ft)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Az akció időtartama: 2020.06.02. - 2020.06.30.
Várható szállítási idő:Raktáron, átvétel azonnal bemutatótermünkben, házhozszállítás 1-2 munkanapon belül

További információk a termékről:

DermaGene Quartz 5 in1 IPL GÉP

SZŐRTELENÍTÉS, ARCKEZELÉS, BŐRFIATALÍTÁS, PIGMENTFOLT ELTÁVOLÍTÁS ÉS ÉRTÁGULAT KEZELÉS EGYSZERRE! Minden problémára megoldást nyújt, precíz, erős és látványos eredményt hoz. 

Mit tud a Minden, ami NŐ legjobb készüléke? 

 • Tartós szőrteleníteni: szőrtelenítő fej felhelyezése után gyorsan és kényelmesen szőrtelenít. Mivel erős gép, kevesebb alkalom kell, mint a többi szőrtelenítő készülék esetén 
 • Bőrfiatalítani: A fény és hő beindítja a kollagén újratermelődést és fiatalítja a bőrt, erősíti a dermist és javítja a textúrát. Feszesít, megelőzi a korai bőröregedést.
 • Aknét eltüntetni: Megöli az akne propioni baktériumokat, csökkenti a gyulladást és szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat
 • Pigmentfoltokat csökkenteni: A megfelelő tippel és módban a fény elnyelődik a pigmentfoltok melanin tartalmában és feltöredezi azokat, így a foltok elhalványodnak
 • Értágulatokat csökenteni: A fény elnyelődik az értágulatokban, majd a hő roncsolja a kis ereket, melyek felszívódnak

Miért a Minden, ami NŐ legjobb készüléke?

Kivált 5 készüléket. A legerősebb és leggyorsabb a piacon. De ha ez nem lenne elég:

ERŐS (15J/cm2)Kevesebb kezelésre van szükség =kevesebb időt töltesz el, kevesebb villanást pazarolsz. Az eredmények jobbak és gyorsabban jönnek =elégedettebb leszel. Plusz, férfiak erős szőrzetén is hatásosabb. (A túl gyenge gépek nem elég jók férfias szőrzeten vagy intim részen mert ott vastagabb a szőr)
GYORSGyorsabban végzel egy kezeléssel =időt spórolsz (nem kell órákig a TV előtt ülnöd). A LEGGYORSABB  gép a piacon jelenleg.
BŐRÉRZÉKELŐ SZENZORVigyáz a szemedre
VÉDŐSZEMÜVEG Biztonságos
VILLANÁSSZÁMLÁLÓTudod mennyi villanást használtál, mennyi van még. Más gépek egyszer csak kifogynak az élettartam felénél és nem tudsz mit tenni.
600 000 VILLANÁSA következő évtizedben nem kell lámpát venned. (450 ezer villanás a szőrtelenítő fejben, 150 ezer az arckezelő fejben)
TÖBB TIP(FEJ)TÖBB mélység, több beállítás=5 PROBLÉMA KEZELHETŐ VELE. Nem kell annyi gépet venned.
GYÖNYÖRŰ DESIGN, JÓ ANYAGOKÉlmény kézbe venni,ránézni. Selyemfényű festés, a fehér és fém ötvözete elegáns. Ez is számít nálunk…
SAJÁT ÁLLVÁNYKönnyen lehet állítva a fürdőszoba polcra rakni. Mi imádjuk ezt is benne!

*Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Néhány villantásra a szőrtelen és hibátlan bőrtől. EGYETLEN készülékkel.

Olvasd el egyik ügyfelünk véleményét:

Elolvasom a beszámolót

 

Unod már, hogy folyamatosan drága kezelésekre jársz mind szőrtelenítés mind arckezelés téren? Eleged van már, hogy havonta járni kell IPL

szőrtelenítő kezelésre és még az ára is borsos? Nem akarsz horror összegeket kiadni egy arckezelésre úgy, hogy tudod, következő hónapban megint menni kell? Szeretnél simább és egyenletesebb bőrt, de nincs időd havonta bejelentkezni kozmetikushoz?Mi tudjuk a megoldást, hogy egy készülékkel old meg a szőrtelenítést és az arckezelést is. Az új high-tech DermaGene IPL készülékünk, nem csak a legerősebb a piacon, de megoldást nyújt több fronton is. 

Kozmetikai gépeket gyártó cég fejlesztette ki, hogy megközelítse a szalon kezelések hatékonyságát. Olyan beállításokkal és módokkal rendelkezik, melyek ezt lehetővé teszik.

Nem kell több gépet venned és sokfajta kezelésre eljárnod többé. Mindenkinek más problémája van. Az idősebb korosztály inkább a ráncokkal szeretné felvenni a versenyt, esetleg halványítani a pigment foltokat, értágulatokat, míg a tinédzserek inkább a pattanásokkal küzdenek. Pontosan ezek miatt mi minden korosztálynak ajánljuk ezt a terméket és az egész család profitálhat belőle.

 

Érdekességek/ jó tanácsok:

 1. Ha egy szőrtelenítő készüléknél azt látjuk, hogy nem lehet cserélni a fejet, akkor a villanásszám lejárta után dobhatjuk is ki a készüléket és vehetünk egy újat. Mindenképpen olyan készüléket nézzünk, aminek lehet cserélni a kezelőfejét, így nem kell kidobni a gépet.
 2. Ha olyan készülékünk van, ami nem számolja és nem jelzi ki a villanásokat, bármikor kifogyhat és nem tudjuk felénél tartott-e a lámpa. A gyengébb minőségű lámpák ugyanis idő előtt elfüstölhetnek. A DermaGene garantálja, hogy tényleg annyi villanás van a lámpában, amennyit ráírunk és nem fog előbb kifogyni. Ha kölcsön adod, tudod ki mennyit használta. Ha csak a tiéd, tudod mikor kell lámpát venned.
 3. Előnyös, ha a készülékekhez van szemüveg, ez a szőrtelenítő gépeknél az erősséget jelzi. Minél erősebb a gép, annál inkább tanácsolni szoktuk a védőszemüveg használatát, hiszen egy egész test kezelése után már nagyon megterhelő lenne a szemünknek az állandóan villogó szórt fény. Ha a géphez tartozik védőszemüveg (mely a megfelelő hullámhosszt szűri azaz nem sima napszemüveg) az azt jelenti, hogy a gyártó gondolt a szemed biztonságára és erős a gép. A kozmetikai profi gépekhez mindig kell védőszemüveget viselni a kezelőnek és a kezelt személynek is.

Hogyan működik és TE HOGYAN KEZELJ?

A Szőrtelenítés

A fényenergia a szőrszál melanin-tartalmában elnyelődik, leutazik a szőrtüszőig és károsítja a szőrtüsző mátrix sejtjeit. Így ezek a sejtek nem tudnak többé szőrt termelni. Azaz tartósan sima és szőrmentes lesz a bőröd. Később ezek hormonálisan kevés százalékban regenerálódhatnak, ezért kell félévente egyszer még elővenni majd a gépet életed végéig. Ez a félévente egy 1 órás kezelés azért nem lesz megerőltető a szép és selmyes bőr fenntartása érdekében..:)

AZONBAN a szőrtenítés csak anagén fázisban lévő szőrtüszőkön hatékony és a szőrzetünk egyharmada van csak mindig anagén fázisban. (Igen, 3szor szőrösebbek vagyunk mint ahogy éppen tűnik, mert a 2/3-ada mindig alszik..) A szőrzetünk növekedési életciklusának körbeérése nagyjából 1-1,5 év. Azaz ennyi ideig tartó rendszeres kezelés szükséges ahhoz, hogy az IPL készülék minden szőrszálat érjen. Ez biológia, azaz nincs olyan fény alapú gép/eljárás ami ennél gyorsabban végez. Ez idő alatt először hetente-kéthetente, majd havonta, aztán már csak 2-3 havonta kell használni a készüléket amíg el nem érjük az 1-másfél évet (az hogy 1 év, 1,2 vagy 1,5 ez már egyénfüggő, de látni fogod, hogy mikor nem nő már egyáltalán egyetlen szőrszál sem.)

Pozitív hozadékok még: A bőröd szebb lesz és erősebb. Nem károsítja, hanem az átmenő fény javítja a bőrt. A szőrtüsző gyulladások eltűnnek. A szőrbenövések szintén. A fény serkenti a kollagén termelést, javítja a rostok minőségét és csökkenti a gyulladásokat. Ettől még szebb lesz a bőröd! Akkor abbahagyod és félévente vagy évente egy fenntartó kezelést végzel annak érdekében, hogy soha ne aktiv álódjanak újra a szőrtüszők.

Ha kidobod a gépet és nem használod soha többet, akkor 5-8 év múlva ritkábban és gyengébben de visszajön a szőrszálak egy sokkal kisebb része. Fenntartó kezelésekkel ez elkerülhető. Ha elég erős a gép, ritkábban kell kezelned és gyorsabban ritkul a szőrzeted azaz már pár hét múlva látod az első eredményeket és két hónap után alig kell borotválnod..szuper érzés!:)  

Feltételek:

 • Szőke és ősz szőrszálakon nem hatásos
 • Barnult és sötétbarna/fekete bőrön nem használható
 • Kezelés után 1 hétig kerüld az erős napsugárzást (nem utcán séta hanem kifejezetten több órás napon fekvés)
 • Használj kezelés után napvédőt (amit amúgy is mindig ugye???)

Az akne kezelés

A megfelelő hullámhosszú (450-510nm) zöld fény megöli az akne propioni baktérimokat, melyek az aknés gyulladásokért felelősek. A fény gyulladás csökkentő hatása miatt egyre kevesebb piros kis csomó fog megjelenni az arcodon. Itt-ott felbukkanó kisebb aknés kitörésekre is alkalmazható. Erős akne esetén rendkívüli a hatása. Plusz: a fény összehúzza a pórusokat, csökken a faggyútermelés. A bőröd kevésbé lesz zsíros, tág pórusú. 3-4 hetente egy kezelés ajánlott.

Ha nincs is aknéd, de kifejezetten zavar a zsíros és tág pórusú bőröd, szintén ajánlott!

Feltételek:

 • Barult és barna vagy fekete bőr nem alkalmas a kezelésre
 • Kezelés után 1 hétig tilos a napozás
 • Fényvédőt kell alkalmaznod kezelés utáni héten (amúgy is)
 • Tilos a nyomkodás. Sérült bőrön nem alkalmazható. 
 • Savas és retinolt tartalmazó kozmetikumokkal együtt nem alkalmazható (vagy egy hét teljen el)

A Bőrfiatalítás

Az IPL fény termo-sérüléseket okoz a kollagén rostokban. Ez a kis sérülés stimulálja az új kollagén termelődését és sokszorozódását. A bőr feszesebb, teltebb lesz, ugyanis a friss kollagén vastagabb lesz és több vizet köt meg a bőrben. A ráncok halványodnak a bőr feltöltődése miatt. A bőr egyészségesebb fényű lesz, a textúra nagyban javul. Alkalmazható szarkalábakra, ráncokra, fakó, egyenetlen bőrre. Dohányos bőrön szintén sokat javít. Igazi roppanós, üde és feszes bőrképet eredményez.

Feltételek:

 • Barult és barna vagy fekete bőr nem alkalmas a kezelésre
 • Kezelés után 1 hétig tilos a napozás
 • Fényvédőt kell alkalmaznod kezelés utáni héten (amúgy is)
 • Ha a bőrödben idegen anyag van (hialuronsav vagy egyéb filler, szál stb akkor nem alkalmazható)

Az Értágulat kezelés

A IPL fény hasonlóképpen működik hajszálér kezelés esetén, mint szőrtelenítés során, annyi különbséggel hogy maga, a fényelnyelő részecske nem a melanin, hanem a vérben található hemoglobin lesz. Ezt más beállításokkal, mélységre való célzással érjük el (hullámhossz változtatása) Ahogy ez megtörténik, magas hő keletkezik, melynek hatására az ér roncsolódik. A megégett érszakaszt a szervezet falósejtjei, a makrofágok szállítják el és természetes folyamatok során ürül ki a szervezetből, melynek eredményeképp az értágulat eltűnik.

Feltételek:

 • Barnult és barna vagy fekete bőr nem alkalmas a kezelésre
 • Kezelés előtt és után 1 hónapig tilos a napozás
 • Fényvédőt kell alkalmaznod kezelés utáni hónapban (amúgy is)
 • Értágulat nem lehet nagyobb mint 1mm átmérőjű
 • Ez a kezelés picit fájdalmas. A többi nem.

A Pigment foltok eltávolítása

A készülék által kibocsájtott adott hullámhosszú IPL fény hatására a pigment foltok elnyelik a készülék által kibocsájtott fényt és széttöredeznek, majd elhalványulnak. Napfoltokon és öregségi foltokon javasoljuk, nem csak arcon, hanem dekoltázson és kézfejen is. Minden olyan területen ahol pigmentálódik és ráncosodik a bőr.

Feltételek:

 • Barult és barna vagy fekete bőr nem alkalmas a kezelésre
 • Kezelés előtt és után 1 hónapig tilos a napozás
 • Fényvédőt kell alkalmaznod kezelés utáni hónapban (amúgy is)
 • Pigmentfolt vizsgálata szükséges kezelés előtt bőrgyógyász által: nem lehet rosszindulatú! Azt amúgy is ki kell vetetni.
 • A melanómákra kevésbé hatásos (50%-os eredményesség). A felszíni, világosabb és frisebb napfoltokra és öregségi foltokra hatásos (70-80% os elhalványulás várható)
 • Mivel ez egy hajlam, újabb nyár, újabb fény = a pigmenfoltok mindig előjöhetnek, kiújulhatnak. De így folyamatosan kevés marad és kordában tartod őket. Idővel ugyanis, ha nem tüntetjük el őket, sötétednek és mélyülnek és egyre nehezebb lesz megszabadulni tőlük.
 • Savas és retinolt tartalmazó kozmetikumokkal együtt nem alkalmazható

9 indok, miért más a DermaGene Quartz 5in1 szőrtelenítő gép a többitől

Nem csak szőrteleníteni tudsz vele, hanem a bőrödet is kezelheted, legyen az akné vagy bőrfiatalítás. Nem kell havonta járkálni kozmetikushoz, hogy egy meglehetősen drága arckezelést elvégezzen rajtad, hiszen ezt otthon saját magadnak is csinálhatod.  Nem kell visszajárnod lézeres szőrtelenítésre, minden hónapban, ez egy kényelmes könnyen kezelhető otthoni szőrtelenítő készülék. Nagy kezelőfejének segítségével pedig mostantól hamarabb is végzel egy felülettel, mint régen. A mai világban egyre fontosabb lesz a jó megjelenés, de ideje sajnos nincsen rá az embereknek. Pontosan ezért mindenki olyan készülékeket akar venni, ami többfunkciós, erős és könnyen lehet kezelni.

 1. komplex
 2. 600 000 villanás
 3. több funkció egy kezelőfejen belül
 4. villanásszám számláló
 5. gyors
 6. egyedi luxus kivitelezés
 7. kompakt
 8. 15 J energia cm2 erősségű

Milyen területeken lehet használni a készüléket?

 • Hónalj
 • Láb
 • Bajusz
 • Arc
 • Karok
 • Intimterület
 • Has
 • Hát
 • Kézfejek, dekoltázs

 

Tartozékok:

 • DermaGene Quartz 5 in1 IPl szőrtelenítő 600 000 villanásos készülék
 • védőszemüveg
 • 2 db funkciófej
 • hálózati adapter
 • borotva
 • készülék állvány
 • védőtok
 • magyar nyelvű használati utasítás

Specifikáció:

 • Hálózati forrás: 100-240V
 • Teljesítmény: 36W
 • Frekvencia: 50Hz/60Hz
 • IPL hullámhossz: 510nm-1200nm
 • Lámpa mérete: 4,2 cm2
 • Lámpa típusa: Quartz
 • Energia: 15 J / cm2
 • Lámpa villanásszáma: 600 000 villanás (450 ezer villanás a szőrtelenítő fejben, 150 ezer villanás az arckezelő fejben)
 • Garancia: 2 év
 • Súly: 1,3 kg
 • Szín: szürke
 • Minősítés: CE, ROHS, FCC

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek:

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.